2777
2789
عنوان

چیکارکنم از دست خانوادم

115 بازدید | 7 پست

دوتا برادر دارم یکی ۱۶ سالشه و ۲۷ ساله که مریضه💔یکم از نظر عقلانی و اینا ضعیفه

پنج ساله ازدواج کردم دو سال اول ازدواجم اینقدر میومدم خونم که شوهرم صداش در اومد.ینی صبح با صدای در زدن اونا بیدار میشدیم.که همسرم گفت بهشون بگو ارامش نزاشتن برامون صبح ظهر شام ناهار همش اینجان.که البنه خودمم حقو به شوهرم میدادم بهرحال اول زندگی بود و دلمون میخواست خونه راحت باشیم ولی مدام برادرام خونمون بودن و به مادرمم میگفتم بهش برمیخورد و گلایه میکرد که چی میشه فلانی ببین چقدر هوای برادرشو داره ولی تو دلت نمیخواد داداشات بیان خونت.

گذشت خلاصه تا باردار شدم.بعد به دنیا اومدن پسرم اینقددددر خونم رفت و امد بود که کلافه بودم و افسرده شده بودم چون واقعا دیگه هیچ آرامشی برام نمونده بود و انگار تو خونه خودم مهمون بودم.الان پسرم دو سالشه و چهار ماهه باردارم.

باز برادرام مداااام میان اینجا و تا ایفون زنگ میخوره شوهرمدمیگه با پیداشون شد.اکثرانم یا دارم بچمو میخوابونم میان ایفونو میزنن بچم بیدار میشه شوهرم عصبی میشه یا سر ناهار میان و باز شوهرم غر میزنه

شوهرم مرد بدی نیست ولی خب غرغراش بخاطر رفت امد برادرام حالمو بد میکنه.نه برادرام میفهمن که نباید هر روز مزاحم شن نه مامانم نمتوجه میشه و از ترسم نمیتونم گلایه کنم که ناراحت میشه اصلا هیچ درکی ندارن که بابا این خلاصه تنها زندگی نمیکنه یه شوهرم داره باید مراعات کنن

نمبدونم دیگه چ کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش جابحا بشین مادرت بفکرت تیست بجای اینکه کمک حالت باشه بچه کوچیک داری اینجوری اذیت میکنه

نمیتونیم تازه خونه ساختیم با کلی دردسر و بدبختی

کجا بزاریم بریم

واقعا ولی کلافم از دستشون نمیدونم چیکارکنم روزی حداقل یکبارو حتما میان گاها هم پیش میاد دو سه بار میان

حق دارید ، اما مادرت باید درک کنه ، مثلا بگو من بچه رو میارم خودم بعدازظهر تا نیان

نگه نمیدارن 

مامانم میگه من شرتیطشو ندارم دیگه منم نمیبرم اکثرا جاییم کار داشته باشم میدم به مادرشوهرم