2777
2789

شوهرم  چن روزه. رفته کار. یه شهر دیگه.  وضع نالیمون  داغونه  با وجود اینکه مریضه.  ولی با بدبختی رفته چن روزه.   منم دو روز پیش یه کم وسیله آورد برام خواهرم. پولش و نداشتم بهش بدم. خودم کار میکنم تو خونه.  گفتم پست میدم   چن روزی دیگه  امروز  رفتم  با بچم رفتم بیرون مغازه. صبح پول. کارمو گرفتم دیشب تا صبح نخوابیدم تا تموم بشه.   بچم هی بهونه خوراکی و اینا می‌گرفت منم گفتم برم براش بگیرم زندیک مغازه بودم   خواهرم زنگ زد. داد و بیداد. پول و پس بده منم براش توضیح دادم هی جیغ کشید.  نمیخواد پس بده. منم  رفتم تو مغازه گفتم میشه پول نقد بدی همش و کشید تو کارتم شد سیصد تومن   منم بردم دادم خواهرم خونشون نزدیکه بهم. الهی بمیرم فقط یه آبمیوه برا پسرم گرفتم اومدم خونه اینقدر گریه کردم  خوابم برد😭😭😭

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم😕😕😕

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچت چند سالشه گلم ؟غصه نخور خیلیا تو این شرایطن

حتی خواهر آدمم  درک نمیکنه. باور کن.  هیچی نداشتم تو خونه گفتم حداقل یه چیزی میکیرم

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  
زنگ بزن با همسرت صحبت کن یکم بهتربشیبهش بگو از کسی قرض کنه

نه شوهرم راه دوره خدا رو خوش نمیاد اونم ناراحت کنه بیشتر اونم داره زحمت میکشه مگه رفته مسافرت

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐