2777
2789
عنوان

خانمای متاهل چند وقت یه بار خانواده شوهرو دعوت میکنید شام

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا دعوت نمیکنم😂خودشونم میدونن از مهمونی بدم میاد نمیانفقط دعوت میکنن . که بازم من نمیرمچون به ا ...

منم همینطور

دلم نمیخواد دعوتشون کنم

و اوناهم دعوت میکنن جرئت ندارم نه بگم

هفته ای یه بار باید برم

و دلم نمیخواد برم جون به قول شما به اندازه کافی در نامزدی و گرفتن جشن و عروس کردن من ازم پذیرایی کردن و حتی بعد عروسی به اندازه کافی پذیرایی شدم تو یه ساختمون

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

اونوقتی که بودن کلا دعوت نمیکردم چون خودشون هرسه۴روز یبار خودشونو مینداختن خونم یشب میموندن هم بستگی توشون موج میزد میخواستن باهم متحد منو تربیت بدن ولی خ زود جمع شد بساط آویزونیشون الانم شکر خدا ۳ساله که کلا نیستن😁

میگفتی مریضم هر موقع خوب شدم بهتون خبر میدمچرا حرف نمیزنی خودت و از شوهرت میخای جات حرف بزنه؟؟

بقرآن میترسم ازشون

یه زبونی دارن یه رویی دارن ک مار قاشیه نداره

وقتی من بگم داستان میشه پسرشون بگه ناراخت نمیشن

من جرئت رویارویی باهاشونو ندارم

اونوقتی که بودن کلا دعوت نمیکردم چون خودشون هرسه۴روز یبار خودشونو مینداختن خونم یشب میموندن هم بستگی ...

خداروشکر

دستتو بکش رو سرم ک یهو تو هر وضعی نیان بگن ما شام میاییم

بقرآن میترسم ازشونیه زبونی دارن یه رویی دارن ک مار قاشیه ندارهوقتی من بگم داستان میشه پسرشون بگه نار ...

وا کین‌ مثلا که بترسی 

توام زبونتو دراز کن مثل خودشون والا

منکه قطع رابطه کردم با همشون راحتم یه مشت شیطان رجیم و حرو.مزاده بودن

وا کین‌ مثلا که بترسی توام زبونتو دراز کن مثل خودشون والامنکه قطع رابطه کردم با همشون راحتم یه مشت ش ...

از خدامه قطع رابطه کنم

شوهرم بدنور مامانیه و بدبخت و دهن بین

شوهر منم همین بود اما به مرور فهمید خونوادش لاشی بیش نیستن و فوششونم میده

اخه خانواده این بلدن به ظاهر خودشونو مظلوم و خیرخواه نشون بدن

شوهر ساده احمق منم حالا حالاخا حیله آدمارو نمیفهمه

اخه خانواده این بلدن به ظاهر خودشونو مظلوم و خیرخواه نشون بدنشوهر ساده احمق منم حالا حالاخا حیله آدم ...

اینام همینطور بودن مظلوم نمایی و چوص میکردن 

منم یه دور میریدم به همشون شوهرم کفری میشد ولی به مرور فهمید چهره واقعیشونو دید و بابت رفتار خودش خونواده هرزش ازم معذرت خاهی کرد و گفت تو اولویتمی و حق با تو بوده که با خونوادم قطع رابطه کردی

منم  سالهاست نمیبینمشون 

اینام همینطور بودن مظلوم نمایی و چوص میکردن منم یه دور میریدم به همشون شوهرم کفری میشد ولی به مرور ف ...

ددست راستت رو سر من

دست راس شوهرت رو سر شوهرم

باورت میهش چقدر متنفرم ازشون بخاطر بدیایی ک بهم کردن و هیچوقت نتونستم جواب بدم و از خودن دفاع کنم کینه شده برام