2777
2789

سلام 

من تا ۴۵ روزگی بچه ام  شیرم خوب بود زیادبود همون شب ناراحتی برام پیش اومد وبچه روختنه کردیم غصه خوردم واسش فرداش پریود شدم ..پریود شدم همون روز شیر از سینم نمیومد خشک شد ..قطره شیرافزا گرفتم رازیانه میخوردم  هیچ فرقی نکردم .. ..شیرم  نمیومد  بچم گریه میکرد و شیرم  کامل خشک  شده بود که شیرخشک براش گرفتم..تا دوهفته بعد که گذشت وبچم شیرخشکی شد دیدم   بعد دوهفته قطره ای خییلییی کم ازسینم وقتی فشار دادم دیدم میاد  میخام بدونم دلیلش چیه واینکه الان ۳ ماهشه وهمچنان سینم همون طوریه یعنی خشک نشده وبازم درحد چندقطره میاد چیکارکنم بنظرتون راهی هست برگرده شیرم؟بعد این همه وقت ؟ازطرفی چون شیرم کمه نمیخوره بچه ام چون میگن مکیدن شیرروزیاد میکنه ولی یکم میخوره میبینه نمیاد نمیهخوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو قرص لاکتاول رازیانه هس برای بچه پسر مناسب نیس

خب چ کنم پس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خود شوید و عرق شوید و جوشونده شوید شیر رو خیلی زیاد میکنه . شیر من اون اولش با جوشونده شوید راه افتاد . شما ۴۵ روز داشتی من اصلا نداشتم از اولش با همین جوشونده و عرق شوید راه افتاد دیگه کامل دو سال شیر خودمو دادم . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

قرص اینا فایدع نداره 

چایی و خرما زیااااد بخور. 

آبمیوه طبیعی زیاااد بخور. 

آش و سوپ و حلیم زیاااد بخور

دلستر و شیر و ماستم زیاااد بخور 

ووووو.  سبزیجات زیاد بخور 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

اون شیر و اصلا به بچه ندی ها

شیر تو سینه مونده س

شیر قطع شده فقط اون باقی مونده س ک تو سینه جمع شده

وقتی بچه رو از شیر میگیری باید سینه هات پر شیر بشه و بریزه و انقد درد میکنه تا مغز استخوان ت تیر میکشه

وقتی در حد قطره س يعني خشک شده

حالا چه اصراری حتما شیر خودت بدی؟ شیر خشک بده چه اشکالی داره مهم اینه بچه سیر بشه  به حرف بقیه هم توجه نکن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

فقط مکیدن بچه اثر داره .منم مثل شما بعد‌ چند یک ماه تقریبا سر یه ماجرایی خیلی غصه خوردم و پریود شدم شیرم خشک خشک شد دو روز کامل ولی بچه من برعکس بچه شما هر کار کردم شیشه نگرفت که نگرفت چون آلرژی هم داشت فکر کنم به شیر خشک  فقط سینه ام مک زد با اینکه خشک بود .منم یادمه شلغم و‌زردک و آب زیاد با تخم شربتی خوردم شیرم باز اومد و زیاد‌هم بود .سینه رو به جای پستونک بده مک بزنه 

پستان گوسفند چرخ کن بریز توی سوپ بپزه بخور

واقعا برای من معجزه کرد سینه های منم خشک خشک باقطره این‌هم شیرم خشک بود ولی پستان گوسفند که خوردم شیرم زیاد شد طوری که میپاشید وقتی فشار میدادم

پستان گوسفند چرخ کن بریز توی سوپ بپزه بخورواقعا برای من معجزه کرد سینه های منم خشک خشک باقطره این‌هم ...

جدددی

پستان گوسفند چرخ کن بریز توی سوپ بپزه بخورواقعا برای من معجزه کرد سینه های منم خشک خشک باقطره این‌هم ...

حال بهم زنه ک 

اون شیر و اصلا به بچه ندی هاشیر تو سینه مونده سشیر قطع شده فقط اون باقی مونده س ک تو سینه جمع شدهوقت ...

میگم یسوال بنظرتون بچه دوماه ونیمه ویروس میگیره؟

من بچم تب کرد چن وقت پیش وسرفه وابریزش بینی

خواهرم میگه من بچه هام تادوسالگی ک شیرخودمو خوردن مریض نشدن اصلا  

دخترعمم گفته ویروس نمیگیره بچه نوزاد اصلا

اون شیر و اصلا به بچه ندی هاشیر تو سینه مونده سشیر قطع شده فقط اون باقی مونده س ک تو سینه جمع شدهوقت ...

چراانقدر زود ب یک شب خشک شد چرا؟؟