2777
2789

یکی از دوستای شوهرمو به همکارم معرفی کردم ..قبل از عقدشون تولد دختره دعوت شدیم و هدیه خوب دادیم بعد از اون کلی دوست شوهرم تشکر کرد برای معرفی ولی همکارم هیچی نگفت..یه مدت گذشت فقط به هم پیام میدادیم تا اینکه نزدیک عقدشون همکارم فقط به من پیام داد که با شوهرت بیا..منم شوهرم گف مگه من برگ چغندرم چون دوستش هیچی بهش نگفته بود برای جشن..خلاصه جشنشون کنسل شد منم باردار بودم اصلا تبریکی نگفتن بعد از زایمان نیومدن سر بزنن کلا هیچی همشم میگفتن وقت نمیکنیم همش میخواییم بیاییم نمیشه..فک کنم دو سالی هس نمیشده بیان .. از یه دوست مشترک شنیدیم که اواسط فروردین جشن عروسیشونه و دو ماه قبل ترشبهشون گفته بودن جشنمون چندمه..چند ماه پیش به همکارم زنگ زدم و با توقع برگشت گفت خبری نمیگیری منم اتفاقا بهش پیام میدادم بعدم هیچی از عروسیشون نگفت ..من برای عروسیشون حالم بد بود نرفتم شوهرم که رفته بود میگفت بهترین عروسی و شیک ترین عروسی بود که رفتم و خیلیییی هزینه کرده بودن…منم چون حالم خیلی بد بود زنگ زدم به همکارم شب عروسیش و عذرخواهی کردم بابت اینکه نتونستم بیام اونم گفت کاش میومدی..یه مدت بعد من اسیب بدنی شدیدی دیدم که تو محیط کار شنیده بود که من اینجوری شدم ولی حتی زنگ نزد بگه چه بلایی سرت اومده فقط بعضی همکارا گفتن بهش گفتیم که تو این آسیب رو دیدی..خداروشکر که خوشبخته ولی از شوهرم زورم میگیره میگه خب شاید باهات حال نمیکنه🤨🤨🤨حالا منه بیچاره هروقت دیدمش همیشه بهش گفتم اینقدر ازت خوشم اومد که تا دوست جواد(شوهرم)گفت میخوام زن بگیرم من بهتر از تو تو ذهنم نیومد..به نظرتون دلیلش چیه؟!الان بچه ام نزدیک دوسالشه و دوسال بیشتره که اصن همو ندیدیم به نظرتون دعوتشون کنم؟!خودم میگم قطع رابطه کنم بهتره چون رسما چند بار زدم تو دیوار و خیلی از این بابت دلخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت برای عروسی که رفت کادو داده؟شاید توقع داشته بعد از عروسی برید دیدنشیه حلقه گم شده یا حرف نگفت ...

اره بابا پنج شش میلیون هدیه داد…دوسال پیش برای دختره یه هدیه دومیلیونی دادیم

شوهرت برای عروسی که رفت کادو داده؟شاید توقع داشته بعد از عروسی برید دیدنشیه حلقه گم شده یا حرف نگفت ...

اخه قبل از اون زایمان من بود که خبرداشتن ولی اصلا نیومدن برای تبریک حتی من بچه ام دوهفته ای سی یو بستری شد همه ی همکارا هم متوجه شدن 

اره بابا پنج شش میلیون هدیه داد…دوسال پیش برای دختره یه هدیه دومیلیونی دادیم

خب  تکلیف خودتو معلوم کن ،دعوتشون کن ،اگر  خونتون اومدن و بعدا دوباره هیچ عکس العملی ندیدی ،دیگه بیخیالشون باش

برای منم عجیبه

ببین پسره خیلیییی آقا و خوبه ینی هم پولدار هم خانواده دار ینی من مطمئن بودم که اینو معرفی کردم اینقدررر سوپرایزش میکنه و حواشو داره بخدا خوشحال میشم نمیدونم چرا فکر میکنم که شاااید فکر میکنه من بهش حسادت بخوام بکنم؟!اخه خودم میدونستم پسره اینجوریه😄😄😄

ببین پسره خیلیییی آقا و خوبه ینی هم پولدار هم خانواده دار ینی من مطمئن بودم که اینو معرفی کردم اینقد ...

بیخیال ،معرفی کردن دختر و پسر بهم ریسکه  ،همینکه با هم خوب و خوش هستن کافیه