2777
2789

فردا میخوام بچمو ببرم دکتر الان استرس گرفتم 

پسرم پنج رو دیگه میشه 9ماهه 

دور سرشو گرفتم 43بود هفت ماهگی 42بود  باز شش ماهگی 42ونیم   حس میکنم شش ماهگی اشتباه اندازه گرفتن الان بهداشت بهم  میگه بچتو ببر دکتر   دور سرش  موقع تولدم 31ونیم بوده ولی اون موقع بهم نگفتن کمه  الدن که زدم تو نت دیدم اصلا نرمال نبوده 

خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم از بس هر روز متر دستمه خسته شدم ملاجشم هم دست میزنم خوبه هنوز یکم نر ...

حرکاتشم خوبه پنج ماهه بود مینشست زود غلت زد  ولی هنوز سینه خیز نمیره فقط با باسنش خودشو جا به جا میکنه  کناره  مبل یا پشتی هم میزارمش خودشو میگره بدون کمک وایمیسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرکاتشم خوبه پنج ماهه بود مینشست زود غلت زد ولی هنوز سینه خیز نمیره فقط با باسنش خودشو جا به جا میک ...

خوبه دیگه بلند شده بچه. بچه ها معمولا اول چهار دست و پا میرن بعد می ایستن بچه شما مستقیم ایستاده. انشالله کم کم راه می‌ره. هنوز وقت زیاد داره. 

خوبه دیگه بلند شده بچه. بچه ها معمولا اول چهار دست و پا میرن بعد می ایستن بچه شما مستقیم ایستاده. ان ...

نه خوش بلند نمیشه خودم میزارمش کنار  پشتی  ولی نمیفته خودشو میگیره به پشتی

ریزه قدش بلنده چون باباشم قد بلنده ولی وزنش کمه 7ونیم اینم بگم دور سر باباشم خیلی زیاد نیس در کل ...

خودتو نگران نکن گوگل از کاه کوه میسازه فقط ببرش دکتر برای رفع نگرانیت ببین اون چی میگه

نه خوش بلند نمیشه خودم میزارمش کنار پشتی ولی نمیفته خودشو میگیره به پشتی

باید یادش بدی یکی دوبار. بنشونش خودت چهار دست و پا راه برو بهش بگو این طوری چهار دست و پا بشه. اول چند بار نگاه کنه. بعدش بچه رو روی زمین (یه پتویی تشکی پهن کن) روی شکم بخوابون پاهاشو به داخل جمع کن و از شکمش با دست بلند کن حالت چهار دست و پا اول بزار خودش این حالت رو تجربه کنه یکم خودشو نگه داره بعد چند بار کم کم با کمک خودت قدم برداره. آموزش بده بهش.. 

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میگم بچم خوبه مشکلی نداره از یه طرفم میترسم

ببین اولا که چیزی نیست بعدشم الان علم پیشرفت کرده اگه زبونم لال چیزی باشه زود بفهمین میتونین یه کاری کنین ولی دیر بشه خودتو چجوری میبخشی

یه مترم بزن دور سر خودت 

به جثه ربط داره

حتما موقع دنیا اومده اشتباه سایز زدن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

اصلا اصلا چیزیش نیست اگه بود میفهمیدی

من بودم پیگیری نمیکردم

به فامیل مام گفتن سرش بزرگه

مامانش نزاشت ببرنش دکتر

گفت ارثیه.کشیده به داییش

درسته گاهی مشکله ولی اگر مشکل باشه تو ماه های اول خودشو نشون میده،گاهی ام ارثیه

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖