2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیاین لطفا خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست
نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میگم بچم خوبه مشکلی نداره از یه طرفم میترسم

بهت قول میدم مشکلی نیست ولی ببر که خیالت راحت باشه

پسر من الان ۱۲ سالشه هنوز سرش کوچولوئه

ژنتیک خانواده شوهرم ریزن سر و صورتشون

اصلا اصلا چیزیش نیست اگه بود میفهمیدیمن بودم پیگیری نمیکردمبه فامیل مام گفتن سرش بزرگهمامانش نزاشت ب ...

ولی باز به حرف من گوش نده.ببر دکتر خیالت راحت بشه.گفتم که الکی استرس نگیری

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید یادش بدی یکی دوبار. بنشونش خودت چهار دست و پا راه برو بهش بگو این طوری چهار دست و پا بشه. اول چ ...

میکنم اصلا دوس نداره گریه میشه دلم براش میسوزه برش میدارم زود

عزیزم نگاه کن محدوده نرمال دور سر نوزاد موقع تولد ۳۲ تا ۳۷ سانته ، ۳۱ و نیم اونقدری کم نیست ک تو انقد براش نگران باشی ، اول ک خونسردی خودت رو حفظ کن امید به خدا هیچ مشکلی نیست ، بعدشم عزیزدلم با توکل به خدا ببرش پیش یک متخصص اطفال بدون نگرانی بدون استرس. خدا خودش بچه رو بهت داده خودشم مراقبشه نگران چیزی نباش خانوم 

اصلا اصلا چیزیش نیست اگه بود میفهمیدیمن بودم پیگیری نمیکردمبه فامیل مام گفتن سرش بزرگهمامانش نزاشت ب ...

امیدوارم ارثی باشه وگرنه من یکی انقد استرس تو زندگیم دارم که دیگه تحمل اینو ندارم 

بهت قول میدم مشکلی نیست ولی ببر که خیالت راحت باشهپسر من الان ۱۲ سالشه هنوز سرش کوچولوئهژنتیک خانواد ...

بچه شمامم اول همینطوری بود 

ببخشید میپرسم ولی من شنیدم میگم بچه هایی که دور سرشون کوچیکه خیلی باهوش نیستن 

الان پسره شما از نظر درس خوندن اینا چطوره

عزیزم نگاه کن محدوده نرمال دور سر نوزاد موقع تولد ۳۲ تا ۳۷ سانته ، ۳۱ و نیم اونقدری کم نیست ک تو انق ...

من تازه امروز دیدم دور سرش انقد بوده من تو فکر 33بودم الان که دیدم تعجب کردم که چرا قبلا ندیدم نمیدونم این اندازه ها رو از رویه چی به بهداشت گفتم  نمیدونم برگه بود چی بود  که دادم بهشون   شایدم من اشتباه گفتم

من تازه امروز دیدم دور سرش انقد بوده من تو فکر 33بودم الان که دیدم تعجب کردم که چرا قبلا ندیدم نمیدو ...

یه چیزیم که هست اینه قبلا که سونو هم میرفتم تنها چیزی که با هفته بارداریم   دقیق بود همین دور سر بود دور شکمش همیشه دو هفته کم داشت ولی سرش  درست بود ولی وقتی دنیا اومده انقد کم بوده چرا

یه چیزیم که هست اینه قبلا که سونو هم میرفتم تنها چیزی که با هفته بارداریم دقیق بود همین دور سر بود ...

نگرانی نداره آبجی میگم ک خیلیم کم نبوده نرمال ۳۲ تا ۳۷ ، از نی نیِ شما نیم سانت فقد کم بوده ، حس نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی بازم ببرش پیش متخصص اطفال تا خودت خیالت راحتتتت بشه 

بچه شمامم اول همینطوری بود ببخشید میپرسم ولی من شنیدم میگم بچه هایی که دور سرشون کوچیکه خیلی باهوش ن ...

پسر من ممتاز توی درس هاش

حتی معلم هاش بهش پیشنهاد جهشی خوندن میدن چون از همکلاسی هاش خیلی جلوتره