2777
2789
عنوان

خانماحالتون تو یک جامعه مردسالار زن ستیز جهان سومی چطوره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 99 پست
الآن فکرم مشغول یه شخصی از فامیل مزخرفه که قراره فردا ببینمش کلافم

حالا فک کن کل اومایی که بینشونی اینجودی باشن.واس تحمل یکیشون از الان دردت گرفته😭😭

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله دقیقا تعادل مهمه ولی خب سمت ما خانوم حرف اول میزنه مردامون‌به شدت زن دوستن

چقدر عالی.این پس زن سالاری نیست چون خود مرداتون ترجیح دادن اینطور رفتار کنن چون زن دوست هستن و این نشانه اینه که مرداتون چقدر بامعرفت و انسان دوست هستن😍😍

خداروشکر در محیطی بودم چه از زمان بچگی در خانه پدر چه در خانه شوهر و خانواده شوهر که هیچ تفاوتی و فرقی بین دختر و پسر قائل نبودن چه بسا هوای خانم هارو بیشتر داشتن 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

نه اونجا رندگی کردم نه ماهواره دارم ک شبکه های هالیوودی ببینم.کتاب و قانون کشورهای مختلفو خوندم ،آگا ...

کاش در کنار قانون یکم معرفت و اعتماد ب نفس و عزت نفس هم میخوندی که برای هر کاستی تو زندگیت ملیت و فرهنگ و دینت رو ب لجن نکشی 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

ماخداروشکر ن مردسالاری دیدیم ن زن ستیزی ...

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
عزیزم سخته واقعا😭

اره فکرشو بکن

بابابزرگ من برام پیغام میفرسته که باید بچه بیاری وگرنه خودم میام سروقتت ادبت میکنم

بعد اونوقت دختر فامیل همسن خودمم بهم میگه بله وظیفته برا خانوادا شوهرت بچه بیاری😐😑😑😑😑

کاش در کنار قانون یکم معرفت و اعتماد ب نفس و عزت نفس هم میخوندی که برای هر کاستی تو زندگیت ملیت و فر ...

معرفت و اعتماد بنفس میخوندم؟؟

اصلا خودت میفهمی چی میگی؟

اون چیزی که کشور و فرهنگ مارو به لجن کشیده عقاید امثال شماست احتمالا.

خداروشکر در محیطی بودم چه از زمان بچگی در خانه پدر چه در خانه شوهر و خانواده شوهر که هیچ تفاوتی و فر ...

جدی؟چه عالی.میشه چند مثال بگی ؟؟

هرکس اول توخانواده رشد میکنه اینا برمیگرده ب رفتارها وفرهنگ اون خانواده ....من چ درخانواده خودم چ همسرم بااطمینان میگم تمام مردایی ک دیدم همه زن رو باارزش میدونن ...من اصلا این نمیدونم مردسالاری چجوریه یا زن ستیزی....فقط میدونم زن خیلی باارزش

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
شما کجا زندگی میکنید؟؟ازدواج کردین؟؟

شمالم آره عزیزم متاهلم

معرفت و اعتماد بنفس میخوندم؟؟اصلا خودت میفهمی چی میگی؟اون چیزی که کشور و فرهنگ مارو به لجن کشیده عقا ...

تو که آنقدر مرد ستیزی و مغزت صفر ویکیه چطور ازدواج کردی ؟؟ 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄