2777
2789

من هفده سالگی ازدواج کردم دختر عموم چهل سالگی یعنی دختر عموم همزمان با من تقریبا یکی دو ماه کمتر بیشتر ازدواج کرد پسر بزرگ اونم بیست ساله است پسر منم خیلی هم خدارو شکر خوشبخته اصلا غصه نخورید مگه چیه یکی زودتر ازدواج میکنه یکی دیرتر مهم اینه خوشبختی واقعی رو پیدا کنیم..

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

آخه الان فیلم زیاد بازی میکنن .

بازیگرای قهاری هستن  اونایی که سن پایین ازدواج کردن . خودشونو خوشبخترین  آدم روی زمین نشون میدن ‌ در حالی که .....! 

واقعا ازدواج مسولیت و سختی زیاد داره مخصوصا بعد بچه دار شدن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید متوجه نشدم شما هفده سالگی ازدواج کردید دختر عموتون چهل سالگی؟ بعد چطور میشه همزمان شما که توی دو سن مختلف بودید

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
عزیزم نمیشه که بچه هاتون همسن باشن 😶هرکسی خوشبختی رو تو یه چیزی میبینه

چرا نشه به خدا ببینیش باورت نمیشه که این همه ازم بزرگتر هست خیلی هم خوشبخته الحمدالله چشم بد دور باشه ازش خواهر بزرگم همسن همین دختر عموم صاحب نوه است هزارتا مریضی گرفته بمیرم براش خیلی شوهرش خر بود اذیتش کرد چندساله فوت کرده خواهرم راحت شده 

ببخشید متوجه نشدم شما هفده سالگی ازدواج کردید دختر عموتون چهل سالگی؟ بعد چطور میشه همزمان شما که توی ...

اون ازم بزرگتره من هفده ساله بودم اون چهل سال داشت عزیزم