2777
2789
عنوان

خانم‌های سال بالای مجرد اصلا ناراحت نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست
چرا نمیشه . تو یه زمان ازدواج کردن . اسی ۱۷ ساله بوده . دختر عمو ۴۰ ساله .

همین دیگه مگه چی گفتم اینقدر عجیبه..من خواهرم همسن دختر عموم هست نوه داره ولی هیچ وقت خوشبخت نبود طفلی الانم کلی بیماری داره

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم احساس نمیکنی به طرز عجیبی داری ادمایی که بهم ربطی ندارن و مقایسه میکنی؟

متوجه نمیشم چی رو بهم ربط دادم گفتم خدارو شکر با این که سن بالا داشت ازدواج کرد درست انتخاب کرد خوشبخته الحمدالله 

همین دیگه مگه چی گفتم اینقدر عجیبه..من خواهرم همسن دختر عموم هست نوه داره ولی هیچ وقت خوشبخت نبود طف ...

عزیزم دختر عموتون با چجور مردی ازدواج کرد؟ ازدواج اول آقا بوده؟

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
عزیزم دختر عموتون با چجور مردی ازدواج کرد؟ ازدواج اول آقا بوده؟

بله گلم ازدواج اولش بود همسن خودش بود اینقدر عاشق دختر عموی منه که خدا بدونه شغلش هم بساز بفروش هست خدارو شکر پولدارن

متوجه نمیشم چی رو بهم ربط دادم گفتم خدارو شکر با این که سن بالا داشت ازدواج کرد درست انتخاب کرد خوشب ...

آره واقعا، بنظرم هر زمان که مورد مناسب اومد آدم می‌تونه ازدواج کنه مسابقه که نیس هر کی اول برسه اون برندست

آره واقعا، بنظرم هر زمان که مورد مناسب اومد آدم می‌تونه ازدواج کنه مسابقه که نیس هر کی اول برسه اون ...

همین دیگه الان می‌بینم سن بالاها غصه میخورن خدا هرچیزی رو به موقعش درست میکنه 

بله گلم ازدواج اولش بود همسن خودش بود اینقدر عاشق دختر عموی منه که خدا بدونه شغلش هم بساز بفروش هست ...

ماشاالله ،، خدا رو شکر ،ان سال الله نصیب همه دخترا ، دخترعموتون از نظر ظاهر چجوری بود ؟ شغل و موقعیت خاصی داشت یا نه؟ ببخش عزیزم زیاد سوال میپرسم باعث دلگرمی بقیه دختراست

والا راستش رو بگم از بس مردا دنبال دخترای خیلی‌ از خودشون کوچیکترن دخترای یکم سن بالاتر میترسن دیگه، فامیل خودمون تو ۳۶ سالگی رفته دختر ۲۰ ساله گرفته من تعجبم از دختراست که چطور قبول میکنم همچین ازدواجی رو حتی اگه طرف پولدار باشه

ماشاالله ،، خدا رو شکر ،ان سال الله نصیب همه دخترا ، دخترعموتون از نظر ظاهر چجوری بود ؟ شغل و موقعیت ...

دختر عموم ظاهری قشنگه خداییش الانم ببینید ماشاالله هزار ماشاالله اصلا بهش نمیخوره ۵۸باشه فکر می‌کنی چهل سال داره موقعیت هم عموم پولداره دیگه وضعیت مالی خوب داشتن 

والا راستش رو بگم از بس مردا دنبال دخترای خیلی‌ از خودشون کوچیکترن دخترای یکم سن بالاتر میترسن دیگه، ...

به خدا چند وقت پیش رفتم درمانگاه یه دختر جوون تقریباً بیست و یکی دوساله با یک بچه دوساله داخل درمانگاه بودن پسرداشت بعد دیدم یه آقای تقریباً دروغ نگم بهش میخورد ۴۵بیشتر باشه اومد کنارش نشست فکر کردم باباشه که یه هو پسره بهش گفت بابایی خیلی تعجب کردم ولی گفتم پدر بزرگش هست حتماً بعد دیدم دختره بهش گفت عشقم برام یه چیزی بگیر از مغازه فشارم افتاده موندم چیشد