2777
2789
عنوان

❌️رفتم فیلر باسن زدم امروز ❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 6438 بازدید | 143 پست
نه بابا جدی؟ افسرده شدم😂من چ امیدی داشتم ب ورزش پس این زن رونالدو هم یعنی تزریق؟

آره زن رونالدو هی یخ میذاره صورتش بخاطر فیلراس دیگه. 

ولی ورزش بانوان خوش فرم میکنه. عضلات سفت میشه. پوست زیر بازو شل و ول نیست دیگه..   باسن رو بدنسازی و پودر پروتئین  و کراتین خیلی خوب درست میکنه. هزینه ماهانه ۳۰ تومن میشه. تغذیه هم که خودش داستانه جداس

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خودتو دوس داری خیلی عالیه من زیاد رحم ندارم بخودم مثلا کراتین با اینکه کلی موهارو اذیت میکنن سه بار ...

من چیزای جدیدو امتحان میکنم. کراتین یکبار رفتم همون کافیه. ریزش و نگه داری سختش ... نمی ارزه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره زن رونالدو هی یخ میذاره صورتش بخاطر فیلراس دیگه. ولی ورزش بانوان خوش فرم میکنه. عضلات سفت میشه. ...

اوه مرسی عزیزم چقد ماشالله اطلاعاتت بالاس تو این زمینه 

فک کن بیام ماهی ۳۰ بدم پروتئن بخرم😂انتظارم اون موقع اینه طلا بر..ینم

اوه مرسی عزیزم چقد ماشالله اطلاعاتت بالاس تو این زمینه فک کن بیام ماهی ۳۰ بدم پروتئن بخرم😂انتظارم ا ...

نه با شهریه باشگاه و مکمل ها اینقدر میشه. 

ولی یه پروسه سیاهچاله ماننده... هی میخوای ادامه بدی. بیشتر کراتین و پروتئین بگیری بیشتر وزنه بزنی...   یه حال روانی خوبی داره... هی تو آیینه خودتو ببینی

نه با شهریه باشگاه و مکمل ها اینقدر میشه. ولی یه پروسه سیاهچاله ماننده... هی میخوای ادامه بدی. بیشتر ...

ولی جدا از اینچیزا اره راست میگی 

من مدتی ک میرفتم باشگاه روحیم عالی اصلا همه چیم رعایت شده بود ..خوبه ادم باز تو ورزش جا بیوفته ن چیزای بیخود و ضرر 

ولی جدا از اینچیزا اره راست میگی من مدتی ک میرفتم باشگاه روحیم عالی اصلا همه چیم رعایت شده بود ..خوب ...

آره جو سالن خیلی‌خوبه.  به خودت هم میرسی سرحال میشی. 

در هر فرصتی خوبه. وقتی ناراحتی جوابه وقتی خوشحالی جوابه. ..