2777
2789
عنوان

از مادربزرگ هم شانس نیاوردیم

578 بازدید | 27 پست

مامانم بزرگ با خالم زندگی میکنه بعد الان دوروزه اومده پیش ما امشب میخواد بره به مامانم گفتم منم میخوام برم خونه خاله با مامان بزرگ مامانم گفت نه ولش بری چیکار بعد مامان بزرگم اصلا هیچ حرف نزد نگفت بیا یا نیا اصلا تحویلم نگرفت راضی نیست من باهاش برم خونشون بعد مامانم خلوت گفت ول کن مگه نمیبنی هیچی نگفت راضی نیس بری خونشون شما باشین یه بار دیگه پاشونو اونجا میزارین یا نه؟🫤 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرو ولی خب قهر هم نکن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نباید توقع داشته باشی دیگران حوصلتو داشته باشن،مادربزرگ هم برای خودش خلوت و آسایش میخواد

مگه من خلوت و آسایششو بهم میزنم حرف بلد نیستی بزنی الکی نیا تایپک نزن چرت نگو

سعی کن رو این چیزا کوچیک کینه ای نباشی. مگه مادر بزرگ همیشه زندس؟ بعد فوت میکنه دلتنگ همین اومدن و ر ...

کینه ای نیستم 

آخه بهم خیلی بر خورد تو یه صلاح هم بهم نزنی

اولا که کمتر برو نه اینکه نری و سعی کن با مامانت اینا بری 

دوما من چون مامانم نوه زیاد داره ، بعضی نوه ها میان کمک که نیستن اذیت بکنم هستن 

کاری نمی کنن اداهای غذاخوردن دارن 

از طرفی مثلا شاید حال نداره ناهار درست کنه بخاطر تو باید پاشه خودتم دست و پایی نباشی دیگه بیچاره میشه 

من از الان حوصله خودمم ندارم چه برسه به یکی دیگه مادربزرگت بنده خدا که حق داره 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
کینه ای نیستم آخه بهم خیلی بر خورد تو یه صلاح هم بهم نزنی

ناراحت نشو 

مادر بزرگ من بلد نبود شماره بگیره. 

شماره ها ت حافظه گوشیش بود. 

همیشه ی خدا خاله هامو دعوت میکرد.‌

مارو دعوت نمیکرد.‌

گاهی اشتباهی شماره مارو میگرفت میگفت میخاستم خالتو بگیرم بگم ناهار بیان... 

تاکید میکنم حتی به ما تعارف نمیکرد..‌

اما حالا که فوت شده. جاش خیلی خالیه. 

اخرش مادر بزرگ ها ریشه ادم هستن. 

مگه من خلوت و آسایششو بهم میزنم حرف بلد نیستی بزنی الکی نیا تایپک نزن چرت نگو

من تاپیک نزدم،خودت زدی،کامنت گذاشتن برای همه آزاده،از رفتارت معلومه نرمال نیستی ،مادربزرگت میشناستت

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور