2777
2789
عنوان

بچها میتونم ازش شکایت کنم یا نه

78 بازدید | 9 پست

معاونمون دو هفته پیش گوشیمو چک کرد

یعنی ببینین ما گوشی میبریم و تحویل مدرسه میدیم میزارن تو کمد تو دفتر معاونا،من رفتم از یکی از معاونا اجازه گرفتم برم سر گوشیم یک لحظه اونم اجازه داد منم گوشیمو برداشتم همونحا در حد ۱-۲دقیقه رفتم تو گوشی

اون یکی معاون اومد سرم داد زد و بهم گفت رمز گوشیتو بزن تا پیاماتو ببینم ببینم داشتی با کی چت میکردی،جلو خودم رمزشو بزن

رمزشو زدم تو دست خودشم بود،رفتم تو تلگرامم چتامو دید،فکر کرد دوسپسر دارم کلی پشت سرم حرف زد که دوست پسر داره...

هفته قلبم جلو بچها و مامان باباهاشون سرم داد میزد سر کاری که نکردم،فکر میکرد کلاسو پیچوندم درحالی که پیش مشاور بودم،،،،درومد بهم گفت حق نداری دیگه بری تو دفتر مشاور،،،جلو مامان بابای بچهاا اینجوری منو به گریه انداخت

بعدم زنگ زد مامانم زیرآبمو به دروووغ زد پیش مامانم

بچها میتونم واسع اینکاراش ازش شکایت کنم؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

خیلی ساله از مدرسه رفتم گذشته. فقط بگم بعضیها عقده زیاد دارن. معاونه همهش پاچه منو میگرفت، کاملا بیدلیل.مدرسه خوبی میرفتم. حتی همون موقع یه چیزایی که برای ما قفل بود برای یه عده خاص پذیرفته شده بود.

شما به جای گریه کردن اعتماد به نفست را ببر بالا. و یاد بگیر چطور صحبت کنی.

مثلا میگه رمز گوشیت را بزن ببینم با کی چت کردی. بگو در حضور مادرم اجازه میدم چک کنید. مثلا میگه رفتی فلان جا! در حالیکه شما مشاوره داشتی. بگو، نباید اول میپرسیدین کجا بودم؟

ایشون هرگز اجازه ندارن شما را از کلاسی منع کنن. همیشه سر کلاست حاضر شو. مشاوره هم از قبل وقت بگیر و برو.

یه زمانی معاون مدرسه الکی به من گیر داد و بعد گفت دیگه حرفی ندارم. اون زمان خاتمی رییس جمهور بود. بهش گفتم گویا رییس جمهور به جای اینکه بره خارج شعار گفتگوی تمدنها بده باید اول از شماها شروع کنه که اینطور با بچه مردم صحبت نکنید. زنگ زد به مامانم گفت بچه شما زبونش خیلی درازه.مامانم گفت بچه من نیازی به حضور من توی مدرسه نداره حرفی دارید با همون سطح احترامی که از بچه ها انتظار دارید بهتون بذارن، با همون سطح باهاش صحبت کنید. همین شد که اون خانم دهانش را برای همیشه بست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ساله از مدرسه رفتم گذشته. فقط بگم بعضیها عقده زیاد دارن. معاونه همهش پاچه منو میگرفت، کاملا بید ...

دمتون گرم

حالا خارج از بحثا

میتونم شکایت کنم یا نه؟

نمیشه واقعا؟یعنی فضولی کردن تو گوشی دانش آموزه جرم نیستتت؟نیاز دارم

کارشون خیلی نادرست بوده ،،،ولی اداره اصلا این مسائل براشون اهمیتی نداره ،،پیگری هم نمیشه

شما برید اولین حرفی هم که بزنه این خانم شما چرا گوشی مدرسه بردید هست

دمتون گرمحالا خارج از بحثامیتونم شکایت کنم یا نه؟

شکایت را نمیدونم.احتمالا اگر دانش آموزان شاکی دیگه ای باشن، با هماهنگی والدین بشه کاری کرد.

مسئله را پیچیده نکنید. مدیر مقامش از معاون بالاتره. اون کسی که پشت شما را باید بگیره والدین شما هستن. ازشون بخواهید که با مدیر صحبت کنند و به معاون تذکر بدن که بااحترام با شما رفتار کنند.

کارشون خیلی نادرست بوده ،،،ولی اداره اصلا این مسائل براشون اهمیتی نداره ،،پیگری هم نمیشه شما برید ا ...

طبق قانون اجازه داریم ببریم اصن جلو خود ناظم و مدیر میبریم هممون میبریم

شکایت را نمیدونم.احتمالا اگر دانش آموزان شاکی دیگه ای باشن، با هماهنگی والدین بشه کاری کرد.مسئله را ...

کسی جرئت نمیکنه مقابل اینا وایسه،خیلیییی سلیطه ن

فقط خودمو مامانم میدونیم اینا چقد اذیت میکنن منو

با اینکه از وضعیت بحرانی روح و روانم اطلاع داشتن