2777
2789
عنوان

کاش منم شغل خوب داشتم ماشین داشتم استقلال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور اخه متنفرم ازمحیطی که مردتوش باشه اخه همه جا مرد هست نمیتونم تحمل کنم

به عنوان کسی که در کارگاه ها و سایت های عمرانی کار می کنه درکی از حرفتون ندارم و به نظرم خیلی عجیبه

چیزی که شما ازش میگی آدم رو یاد پادگان میندازه!!

اتفاقا من مدرسه کار میکنم

ولی اینکه آقایون همکارت نیستن خیلی جالب نیست

پارسال مدرسه پسرونه بودم مدیر آقا و یسری پرسنل

جو بسیار حرفه ای

امسال دخترونه م

معاون پرورشی همش میگه چرا درس میخونی؟ادامه تحصیل میخواستم چیکار؟شوهر کن. برام کیس میاره میبره

و یسری خاله زنک بازی های افراطی 

بنظرم محیط کاری ک آقایون هم هستن خیلی بهتره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اتفاقا من مدرسه کار میکنمولی اینکه آقایون همکارت نیستن خیلی جالب نیستپارسال مدرسه پسرونه بودم مدیر آ ...

خداروشکر عزیزم خوشا به احوالت چقدر کار لذت بخشی هست معلمی حاضرم هرسختی داره به جون بخرم اما لیاقت این نوع خدمت نصیب منم بشه البته اگه مصلحت خدا باشه 

خداروشکر عزیزم خوشا به احوالت چقدر کار لذت بخشی هست معلمی حاضرم هرسختی داره به جون بخرم اما لیاقت ای ...

فدات شم

ایشالا هرچی صلاحته

ولی من حقیقتا از معلمی فراری ام

مشاور مدرسم🌱

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

یعنی استخدامی یا مدارس غیر انتفاعی؟اونم خوبه شکرکه مستقل هستی دستت توجیب خودته منت کسی نمیکشی

ببین غیر انتفاعی واصعا پول نمیدن اکثرشون

دوستم مشاور غ انتفاعی بود ولی در حد 1 ماه دووم آورد

کلا 5 تومن حقوق. مدیر و اولیا بشدت متوقع. حتی گوشیشم باید تحویل مدیر میداد هر روز با بچه های کلاسش صبح تا ظهر سر کلاس !!

بنظرم یا برای فرهنگیان بخون تا 30 سال الان میشه

یا استخدامی ک راحت شی

چون غ انتفاعی ن تابستون داری ن عید ن تعطیلات هیچی 

ولی الان من 1 هفته بیشتره نرفتم مدرسه و چون مشاورم کلاس انلاین هم ندارم و استراحت 

خیلی فرقشونع