2777
2789
عنوان

مگ هنوزم رسم آزمایش بکارت هست

175 بازدید | 19 پست

اووف خدا، چطور زنا میرن آزمایش مردا هم باید برن انگار مثلا مردا قدیسن، اکثریت قبل ازدواج رابطه داشتن

مامان یه آقا پسر گوگولی

چون یسری از ادما که این رسم و رسومو اجبار میکنن مغز فندوقین

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خانواده مادریم هرکسی ازدواج کرد دختر نبود

ولی عروس که اوردن بود حالم بهم میخوره

تازه برای منم تصمیم میگیرن همشون حتی زنداییم

ولی محکم حرفموزدم که من شب عروسیم این چندش بازیادرکارنخواهدبود

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

نه من ازم نخواستن خودم بهشون نگفتم برگه شم پیش مادرمه بعدشم عزیزم از چشم دیگران اینه که فقط برا اون مورد خاصه اما خیلی چیزای دیگم بررسی میشه 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

کجای کاری؟!!

توی این سایت یه عده این موضوع رو سند افتخار می دونن 

دیگه خبر ندارن که چه تحقیری پشت این سند افتخار هست. یعنی اونچه که بهش میگن نجابت رو باید یه دکتر کتبا تایید کنه و این جماعت هم اون سند رو بچسبونن روی سینه شون!!! دیگه نمی گن که چرا باید نجیب بودن خودمون رو با مهر و امضای یه پزشک به کسی که هیچ تعهد متقابلی نداره اثبات کنیم؟!!!

هر کی هم مخالف این کار زشت و غیر اخلاقی بود بهش برچسب نانجیب بودن می زنن!!

من خانواده مادریم هرکسی ازدواج کرد دختر نبودولی عروس که اوردن بود حالم بهم میخورهتازه برای منم تصمیم ...

متوجه نشدم یعنی خانواده مادری قانونش برای شما تغییر داد؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

جامعه ما هر‌کاریشم کنی سنتیه و آدما ته ذهنشون اون سنت رو حفظ کردن..دخترا هم بهتره تا جایی که میتونن نرن اگه هم رفتن یا تنها برن گواهی بگیرن با با شوهرشون برن و صداشم در نیارن چون نمیدونن اون ازدواج بذاره به کجا ختم بشه ممکنه همون توی عقد از هم جدا شن و جلو هر حرف و حدیثی رو بگیرن بهتره.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.