جواهرباارزش مدیر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1991 عنوان مگ هنوزم رسم آزمایش بکارت هست | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 19 پست اووف خدا، چطور زنا میرن آزمایش مردا هم باید برن انگار مثلا مردا قدیسن، اکثریت قبل ازدواج رابطه داشتن مامان یه آقا پسر گوگولی 1404/09/09 | 13:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تآسیان عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 953 متوجه نشدم یعنی خانواده مادری قانونش برای شما تغییر داد؟ نه چون من باپسرخالم ازدواج میکنم. تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛
جواهرباارزش مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1991 جامعه ما هرکاریشم کنی سنتیه و آدما ته ذهنشون اون سنت رو حفظ کردن..دخترا هم بهتره تا جایی که میتونن ... بنظرم یه مسله شخصی بین زن و مرده که توافق کنن دیگه به نفر سومی ربط نداره مامان یه آقا پسر گوگولی
جواهرباارزش مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1991 نه چون من باپسرخالم ازدواج میکنم. وااا زیر بار نرو مامان یه آقا پسر گوگولی
تآسیان عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 953 وااا زیر بار نرو نمیرم عمرابرم بهش فکرمیکنم چندشم میشه تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛
sazinaz عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 420 بنظرم یه مسله شخصی بین زن و مرده که توافق کنن دیگه به نفر سومی ربط نداره درسته خیلی مردا هم ادای روشنفکری در میارن ولی بعد خود واقعیشونو نشون میدن . احتیاط بد نیست. قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.