2777
2789
عنوان

مگه ما همه زن نیستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 39 پست
تا وقتی دوتا آدم زنده تو این دنیا باشه درگیری و بحث و جنگ و جنایت و تجاوز و هر چیزی ممکنه پیش بیاد.. ...

ولی ما زنها خیلی زیاد علیه همیم جوریکه واقعا باعث تعجبه!

چرا باید سر یه مرد چن تا زن بیوفتن به جون هم؟؟؟؟

.

فقط حسادت 

میخوان خودشون برترین و بهترین باشن .و فقط خودشون خوشبخت باشن .

بقیه  نه .

واسه همین شروع میکنن به ضربه زدن به دیگران 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من نميتونم اينجوري باشم؟ يا شابد ادم نيستمهميشه تو سري خور و ساكتم هميشه مقصر ميشم از خودم دف ...

هیچکس بابت اولویت آخر بودن ازت تشکر نمیکنه. گریه‌ هم راه چارت نیست خودتو تغییر بده اولش سخته ولی بعدش راحت میشی

پس چرا من نميتونم اينجوري باشم؟ يا شابد ادم نيستمهميشه تو سري خور و ساكتم هميشه مقصر ميشم از خودم دف ...

همه که اینجوری نیستن. شاید شما هم به قدرت نرسیدی. بعضی چیزا رو یکی دو بار انجام بدی برات عادی میشه و به خودت حق میدی

مهربان باشیم   
از حسادت میاد

بله از حسادت میاد و از خیلی چیزهای دیگه.

وقتی یک خانم جنسیت بچه خودش یا اطرافیانش رو به خاطر دختر بودنش تحقیر میکنه ،

یا وقتی یک زن بچه های دختر به دنیا میاره ، بهش میگن دختر زا و ... و دنبال زن گرفتن برای اون مرد هستن ،

یا مادرشوهرهایی که حتی علی رغم مخالفت پسرشون ، اصرار به گرفتن گواهی بکارت توسط عروسشون یا رسم زشت دستمال رو دارن ،

و خیلی موارد دیگه ...

آدم از کدومش بگه که اکثریت این ظلم ها از طرف خود زن هاست ... 💔

سعی کن تغییر کنی عزیزم

از خودت دفاع کن حتی اگه صدات لرزید و گریه ات گرفت از خودت دفاع کن

من بچه بودم خواهر رفته بود مدرسه اومد خونه دیدم لباساش پاره ست صورتش خونی پسرای کوچیک محل دوتاشون هولش داده بودن بدونه اینکه مامانم بفهمه دست خواهرمو گرفتم رفتم جلو درشون مثل ابر بهار گریه میکردم و بهشون حرف میزدم که خواهرمو چرا این شکلی کردین

برگشتم خونه مامانم ازم تشکر کرد گفت همیشه از حقت دفاع کن عیبی نداره گریه کردی یا صدات لرزید از خودت دفاع کن نزار دختر بودنت باعث توسری خور بودنت بشه🫠

.

متاسفانه طبیعت زن اینجوریه هیچ کدوم پشت هم نیستند برعکس مردا

ملکه ی  زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت  و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞