2777
2789
عنوان

مگه ما همه زن نیستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 39 پست
چقدر حرفت عجیبهظلم چه ربطی به جنسیت دارهمثلا این همه مردا مثلا دزدی میکنن یا هر ظلم دیگه بگن نه طرف ...

تو روابط و زندگی عادی مردا همیشه پشت هم هستن

حتی بعضیاشون از تجاوز هم دفاع میکنن!!!

کجا دیدی برادرزن و پدرزن و شوهر سر دختر و خانومشون بحث کنن لج کنن همو خراب کنن

اگه باشه یک در هزار

ولی چند تا خانوم تو همچین وضعی زندگی میکنن؟؟؟

خواهرشوهر میاد دخالت میکنه مادرشوهر میاد دخالت میکنه جنگ بپا میکنن فتنه میکنن

خدایی این موارد تو اقایون هست؟

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از مدام گریه کردن و شکستن سختتر نیست

هعيي شايد باورت نشه ولي تو بين تمام دردي كه ميكشم همين كه ميبينم فقط غم هميشه باهامه يه ارامش غمگيني بهم ميده همين الان انقدر گريه كردم پيشونيم و صورتم داغ شده تو سرم بوي خون مياد دماغم كيپ شده از بس سرم درد ميكنه فقط ميتونم دندون هامو محكم رو هم فشار بدم فقط همينكارو بلدم نميدونم چطور انقدر نسبت به خودم بي رحم و سخت گيرم ولي براي بقيه اسون ميگيرم و ميذارم راحت سوارم بشن

ی عده پیکمی همیشه کار رو خراب میکنن 

نرا ( دور از جون مردای واقعی) هیچوقت هیچ ارزشی برای زن قائل نمیشن و از تجاوز هم حمایت میکنن و پیکمیا هم برای رضایت نرا دست ب هر کاری میزنن 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

چون ما خانما اغلب به شدت حسود هستیم.

چه عروس باشه چه قوم شوهر.

طرف تاپیک میزنه میگه خدا لعنت کنه هر چی جاری هست با جاری من.

خب جیگر جون خودت هم جاری هستی🤣😑

یا همه مادرشوهرا و خواهرشوهرا یا حتی عروسا رو لعنت میکنه. حواسش نیست که خودش یا مادرش هم ممکن هست در چنین جایگاهی باشه.

تو همین سایت فراوان هستند که هم جنسای خودشون رو تحقیر میکنند.

فقط کافی هست تاپیک زنان خانه دار و شاغل بزنی اون موقع میبینی چطور به هم حمله میکنند و همدیگه رو تحقیر میکنند.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

با اجازه اسی لطفا بیاید تاپیک من کمک لازم دارم

ملکه ی  زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت  و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

چون ما خانما اغلب به شدت حسود هستیم.چه عروس باشه چه قوم شوهر.طرف تاپیک میزنه میگه خدا لعنت کنه هر چی ...

البته از حق نگذریم گاهی جاریا واقعا اذیت میکننا

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ولی ما زنها خیلی زیاد علیه همیم جوریکه واقعا باعث تعجبه!چرا باید سر یه مرد چن تا زن بیوفتن به جون هم ...

مردا هم سر زن میفتن به جون هم و اگه نتونن به دستش بیارن ترجیح میدن روش اسید بپاشن

سر قدرت با همدیگه می‌جنگن و هر کسی رو می‌کشن

سر حفظ جایگاه براشون مهم نیست حتی همنوع خودشون هم یه گلوله بخوره تو مغزش 

این همه جنگ و بدبختی رو کی راه انداخته؟ این همه تجاوز به زن و مرد و بچه کار کیه...

دنیا همین بوده متأسفانه 

ربطی هم به جنسیت نداره، هر کس که چارچوب رفتاری و اخلاقی نداشته باشه تا هرجا بتونه پیش میره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بهتره درباره خودمون حرف بزنیم لطفاالتن اصلا نمیخوام تو تاپیکم کسی از اقایون و مشکلاتشون بگه

من کاری به آقایون ندارم

میگم هیچ وقت یه آدم ظالم  تو هر موقعیتی نمیاد بگه عه این مثل من زنه بهش ظلم نکنم ذات بد این چیزا سرش نمیشه

اینطوریبود ظلم تا الان ریشه کن شده بود