2777
2789

تموم پس اندازم ک ۲۶ تومن بود رو فقط ۳ تومن واسه خودم نگه میدارم یکمم نامزدم بزاره روش طلا بگیرم🥲خیلیا میگن کار اشتباهیه کلا وظیفه تو نیس بگیری ولی مجبورم چون مامانم اینا همش رو مخمن ک چرا هیچی نمیگیرن برات انتظار دارن پدرشوهرم کمک کنه بگیریم ولی خب اونم کمکی نمیکنه

کل پولمونم سر جمع میشه ۴۴ تومن

اصلا نیم ستی چیزی نمی‌دونم برام میدن یا ن

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخالت نکن

بعدا به حرف ما میرسی

پس انداز کن ولی ن از طرف شوهرد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

هیچ ایرادی نداره عزیز پول تو و شوهر نداره که . زندگی مشترک یعنی همه چی مشترک از همین اول بخوایی مال من مال تو کنی آینده خوبی نمیبینم برات به مزخرف گفتن بعضی هام گوش نده هر راهی که خودت میدونی درسته همونو انجام بده

عزیز دلمممم🥺❤️

ب نظر من کار درستی میکنی 

الان گرمی ۱۲ تومنه تقریبا سرویس نه ولی شاید یه پلاک زنجیر خیلی خوشگل ظریف بتونی بخری و انشالا بتونی یه گوشواره سبک بخری اگ بتونی ی وام ۱۰ تومنی بگیری بذاری روش ک عالیه❤️❤️الهی عاقبت بخیر و خوشبخت شی دختر خوب درست میشه نگران نباش

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝