2777
2789
عنوان

من عقدم برای طلا میخام پس انداز خودمم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 24 پست
😣😣😣

ببین من با دوست پسرم ازدواج کردم چند سال دوست بودیم خودم خونه ماشین و اساس همه چی داشتم    برای من کلا چند تا تیکه ریز و یه حلقه گرفت مامانش اینام چند تا النگو سر عقد ... نه سرویس ....     اون موقع ام با به به و چه چه که عروس ما اینو نخواست اونو نخواست       جاریم که پنج سال قبل من عروسی کرده بود همه چی خواسته بود     الان اونو میزارن رو سرشون    من هر چی بخوام میگن   واااای اینو خواست ...       پولاتو طلا بخر برای خودت   نه به اسم شوهرت 

عزیز دلمممم🥺❤️ب نظر من کار درستی میکنی الان گرمی ۱۲ تومنه تقریبا سرویس نه ولی شاید یه پلاک زنجیر خی ...

ممنونم‌مهربونم🥺انشالله ببینم چی میشه با این وضع گرونی ها

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدت ب خدا عزیزم ✨️❤️❤️

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

گلی راستش رو بخوای نکنی بهتره به نظرم 

ببخشسد اینجوری میگم ولی همسرت خب برن وام بگیرن و طلا بخرن برات. 

یکی از آشناها میگفت شوهرش براش سرویس نقره خریده بوده. بعدا بعد چندسال توی یکی از دعوا ها بهش یک چیزی گفته بود با این مفهوم که تو اررشت اندازه همون سرویس نقره هست 

مردای خیلیییی کمی هستن که قدر همچین دختری رو بدونن 

منظورت برای جشن عقده؟رسمه ما اینکه طلای خونه پدری رپ دختر خانم میندازهبرای عروسی سرویس میخریم.منظورت ...

واسه عقد طلای خونه پدری رو میندازه؟ بعدا دوماد توقع نداره که اون طلا رو بدن بهش؟ یا نمیگه تو که طلا داری واسه چی بخرم؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.