2777
2789
عنوان

رل زدن با سلبریتی ها

155 بازدید | 25 پست

سلام ب دوستان گل نی نی سایت بچه ها بزارین اول ی معرفی کنم

کامیلیا هستم دانشجوی دندان پزشکی ام گوینده نویسنده و نوازنده ی گیتارم البته اینا در حال حاظر شغلم نیستن

شغل اصلیم مشاوره است.

مشاور تحصیلیم

اما سوالی که من ازتون دارم اینه که بچه ها با این شرایطی که من دارم چقدر احتمالش هست یه ادم معروف برا اشنایی با من اقدام کنه

دلم یه رابطه ی بی نتیجه نمیخواد یچی میخوام که سرانجام داشته باشه

ولی دلم یه کیسی رو هم میخواد ک سرش ب تنش بیارزه از اول زندگیم تلاش کردم برا موفق شدن دوست دارم پارتنرمم یه آدم موفق و مطرح باشه

ممنون میشم راهنماییم کنین عشقا که احتمالش هست،یا ن دل خوش کنم ب این و سعی کنم مکانهایی برم ک ادمای مطرح و سرشناس رفتو آمد دارن یا ن

اینم اضافه کنم که از ی خانواده ی سطح معمولی جامعه ام حتی معمولی رو به پایین و اونجوری نیستم ک خانواده پولداری داشته باشم و تا الان تو هرچیزی هم موفق شدم خیلی تلاش واسش کردم و اذیت شدم

حالا بنظرتون احتمالش هست؟اگه اره که چکار کنم دقیقا و کجاها برم

بلاخره چند فکر بهتر از یکیه شما ها راهنماییم کنیم لطفا ک درست تصمیم بگیرم 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام موفق باشی

شرایطت خوب هست ولی وقتی دانشجویی پس سنت کمه

ذنبال ادما دنبال خوذتو پیشرفت بده ادمای خوب دنبالت راه مبوقتن

و زیبایی الان مهمه سعی کن صورتت رو اگه نقصی داره برطرف کنی ذندون .دماغ و... خیلی تاثیر داره

دعا کن یه شوهر تحصیل کرده وفادار با شخصیت بهت بخوره که دوست داشته باشه گلم

سلبریتی میخوای چیکار والا من دوسه تا فوتبالیست توی آشنای دورمون هست گه گداری که یه مهمونی یا عروسی دعوتیم اینا شاید بیان وضع خوبی ازشونندیدمحالا بقیه قشرارو نمیدونم

منم کریستین رونالدو هستم هیچی مهم نیس شانس فقط مهمه همونجوری که جوریجینیا رو گزفتم😂

چطوری کریس

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....