2777
2789

دوستان من از روز سوم تا 7 لتروزدل شبی 3 تا خوردم و دیروز 8 سیکل اولین دوز سینال د hmg زدم تا روز10 باید بزنم هر روز و روز11 برم سونو. دیشب زیر دلم تیر میکشید سمت چپ. کی باید اقدام کنم؟ بهترین زمام برای شروع اقدام کی هست؟ دوست دارم پسر بشه

امپولو چند خریدی دکتر برات نوشت 

من این ماه فقط لتروزول خوردم امروز روز یازدهممه دکتر بهم گفت روز 10 12 14 16 18 اقدام کن امپول و سنو هم ننوشت

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

امپولو چند خریدی دکتر برات نوشت من این ماه فقط لتروزول خوردم امروز روز یازدهممه دکتر بهم گفت روز 10 ...

اره دکتر نوشت یه 1و 700اینا شدن فکرکنم. من لتروزول همراه امپول ها. براتون جنسیت مهم بود یا نه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زیاد هرچی خدا بده سالم باشه 

فقط امپول شد 1700🙄😬

دکتر نگفت چه روزایی اقدام کنی؟اگه جنسیت برات مهمه موقعی ترشح تخمک گذاری داری رابطه داشته باش فقط 

من ترشح ندارم یکساله 

نه زیاد هرچی خدا بده سالم باشه فقط امپول شد 1700🙄😬دکتر نگفت چه روزایی اقدام کنی؟اگه جنسیت برات مهم ...

اره دوست دارم پسر بشه. دکتر گفت روز 8 ولی شنیدم اگذ قبل ازاد سازی تخمک باشه دختر میشه

اره دوست دارم پسر بشه. دکتر گفت روز 8 ولی شنیدم اگذ قبل ازاد سازی تخمک باشه دختر میشه

میگن اره چون y ها عمرشون کمتره و اسپرمای xکه دختر عمر بیشتری دارن و بیشتر زنده میمونن احتما دختر بیشتر میشه