2777
2789
عنوان

مطمئنم امروز غمگین ترین روز تو تمام سال‌هایی ک معلم هستم خواهد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ازدواج کرده و بچشو آواره کرده. غلط میکنه میاد ادای مادرای مهربونو در میاره. و روان بچه رو به بازی میگیره. 

بچه گرسنگی و تشنگی در کنار مادرو میتونه تحمل کنه. 

اما اینکه پدر و مادرشو باهم از دست بده نه. 

اگه هم پدربزرگ و مادر بزرگ بچه رو گرفتن... که بعید میدونم. 

مگه اینکه باز به خاطر ازدواج و اینکه بچه زیر دست ناپدری نباشه. 

در هر حال از مادرای خودخاه بیزارم 

ابتدایی که بودیم یکی از بچه ها پدر و مادرش جدا شده بودن اوایل پدرش میومد تو مدرسه دیدنش کلی هم براش وسایل میخرید میاورد ولی کم کم کلا رهاش کرد و الان سال هاست که همو نمیبینن پدرش زن و بچه داره و اینو کلا فراموش کرده

کاش زندگی برای هیچ بچه ای بی رحم نبود

هیچ بچه ای عذاب نمیکشید، مشکل نداشت، مریض نمیشد

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

عزیزم خب اگه میتونی به خیریه ای جایی معرفیشون کن 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

تو مدرسه روستایی هستم مدرسه ی دو شیفت 

یک شیفت دختر یک شیفت پسر

مادر دختر بچه ش رو زود اورده ندرسه وقتی شیفت طهر بچه بوده

یه نامرد بی وجود گفته بیا مادرت منو فرستاده بچه رو سوهر ماشین کرده برده تو کوه میگه شلوار منو در اورده شلولر خودشم در اورده روم خوابیده

من بعد دو هفته متوجه شدم جرات نداره به پلیس یگه میگه ابروی بچم میره

همین طفل معصوم دیروز یا مادرش بوده یه بی وجود دیگه جلوی این نادر الت نمایی کرده وقتی میخواسته بیاد ندرسه

مادرش یه زن کم سنه

نمیدونم ابن زن و لین بچه شماره گزاری و شناسایی شدن یا اتفاقی بوده

من از دیروز مردم💔

اگه ازدواج کرده و بچشو آواره کرده. غلط میکنه میاد ادای مادرای مهربونو در میاره. و روان بچه رو به باز ...

ازدواج کجا بود

بعد فوت همسرش افسردگی گرفته حال درستی نداره تازه ی ساله فوت کرده خیلی دوستش داشته 

هردوشون همو خیلی دوست داشتن اونطور ک میگن بقیه

و بعدش ایشون افسردگی میگیره  داروی آرامبخش و اعصاب میخوره زیاد تاحالا خودش نیست بنده ی خدا🥲

هیچ شغل و درآمد و پولی هم نداره

با  ابجیش زندگی میکنه مادرش فوت شده

اونم نمیتونه خرج دونفر رو بده با کمیته امداد زندگی شو میگذرونه ازدواج هم نکرده

این بچه هم هم با عموش زندگی میکنه

....

ن مامانش خودش با یکی دیگه زندگی میکنهشرایط نگه داری نداره هزینه شم نداره

خب بچش کجاست بره پیش بچش زندگی کنه. بره کار کنه.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ازدواج کجا بودبعد فوت همسرش افسردگی گرفته حال درستی نداره تازه ی ساله فوت کرده خیلی دوستش داشته هردو ...

خواهرش نمیتونه بره سر کار.و پسر رو بیارن پیش خودشون. برادر ندارم کمک کنه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭