2777
2789

پدر یکی از بچه ها فوت شده  پارسال

مامانش امروز اومده بود و من فک کردم اومده مشق بچه شو بپرسه بردمش بیرون کلاس ک صحبت کنم 

من از هیچی خبر نداشتم گفتم درسش ضعیفه یکم کار کنید باهاش اصلا مشقاشو حل نمیکنه کاربرگهارو خالی میاره و...🥲🥲

بعد یهو گفت من اومدم ببینمش 🫠

رفت صورت پسرشوبوسید فقط درهمین حد

گفت  بازم پنج شنبه جمعه بیای پیشم باشه؟

امروز یک شنبه یود 

و پنج شنبه جمعه ی قبلی پیشش بودن

ولی اینقد دلش تنگ شده بود امروز اومده بود

بعد  مامانش ک رفت پسره رفت زیر نیمکت گریه کرد😭

بعد من نمیدونستم الان باید چیکار کنم چون اگ میگفتم گریه نکن همه مسخره ش میکردن ک گریه میکنه درسمو دادم و گفتم همه فقط ب تخته نگاه کنن 

و بزارن اون بچه اونجا بدون این حس ک کسی نگاهش میکنه گریه شو بکنه 

چون زندگی برای بعضیها واقعا بیرحمه 

و خودمم با دل خون درس دادم

....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه بچه پیش مامانش نیست؟

حتما پدر و مادر باباش ازش گرفتن😓

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یعنی چی ؟ پیش خانواده پدریشه؟یامادرازدواج کرده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فقط من متوجه نشدم؟ پدرش فوت شده بعد مادرش چرا نمیدیدش؟ پیش کی مگه زندگی میکنه؟

چون پیش خانواده پدریشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دیدن غم بچه ها خیلی سخته خدا یتیمی رو برا هیچ کس نیاره

الهی خیر ببینین شما باهاش کار کنین حداقل دغدغه اینو نداشته باشه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

شاید هم ازدواج کرده پسرشو نبرده خودش

شاید