2777
2789
عنوان

مطمئنم امروز غمگین ترین روز تو تمام سال‌هایی ک معلم هستم خواهد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 49 پست
ابتدایی که بودیم یکی از بچه ها پدر و مادرش جدا شده بودن اوایل پدرش میومد تو مدرسه دیدنش کلی هم براش ...

اره بچه ها هر بار داره درس جواب میده ی احمقی میپره میگه این باباش مرده 😭😢

بعد من گفتم خب ک چی هممون ی روز می‌میریم 

و گفتم ک خودش مردیه برای خودش  

....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو مدرسه روستایی هستم مدرسه ی دو شیفت یک شیفت دختر یک شیفت پسرمادر دختر بچه ش رو زود اورده ندرسه وقت ...

این خیلی درد آور بود بخدا غصه خوردم خدا نیاره  دلم سوخت برای این بچه بیگناه ومعصوم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
ازدواج کجا بودبعد فوت همسرش افسردگی گرفته حال درستی نداره تازه ی ساله فوت کرده خیلی دوستش داشته هردو ...

اولا که شما این توضیحاتو همون اول باید میدادی. تا ماها مجبور به حدس و گمان نباشیم. 

دوست منم عااااااشق شوهرش بود و فوت شد 

اما سفت و سخت بچشو نگه میداره. چون میدونه بچش بدون اون نابود میشه. 

من نمیگم همه به یه اندازه ظرفیت دارن.‌

اما اگه واقعا بچشو دوست داره به هوای بچش خوب بشه. 

یا دوست داشتن هست یا نیست. اگه هست برگرده بالاسر بچش . 

اگه نیست نیاد هواییش کنه. 

بچه دو هوا بشه بیشتر آسیب میبینه. 

اگه اون خانم همسرشو ازدست داده. 

بچه پدر و مادرشو از دست داده 

بچه داره نابود میشه 

.

خواهرش نمیتونه بره سر کار.و پسر رو بیارن پیش خودشون. برادر ندارم کمک کنه

نمیدونم بخدا هرکی درگیر زندگیه خودشه حتمن زندگی با عموش براش از لحاظ پول و مالی و ... بهتره 

وگرنه جرا باید بچه ش باهاش نباشه وقتی اینقد دوسش داره

ثانین گفتم مامانش اصلا از لحاظ روحی اوکی نیست

....

اره بچه ها هر بار داره درس جواب میده ی احمقی میپره میگه این باباش مرده 😭😢بعد من گفتم خب ک چی هممون ...

کاش مادرش یه جوری میومد دیدنش که بچه ها نفهمن و اون خجالت نکشه

با بچه ها هم جدی برخورد کن بگو هرکس درمورد این موضوع حرف بزنه تنبیه اش میکنی نذار مسخرش کنن تروماش تا آخر عمر باهاش می‌مونه 

مادرش با خانواده همسرش مشکل دارن؟ چرا بچه رو نمیبره پیش خودش و خانواده همسرش ماهانه بهش خرجی نمیدن؟ بچه پدرش رو از دست داده نباید از مادر هم محروم بشه

الان بیشتر از هرچیزی به مادرش نیاز داره

نه عمو و زنعمو

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

ازدواج کجا بودبعد فوت همسرش افسردگی گرفته حال درستی نداره تازه ی ساله فوت کرده خیلی دوستش داشته هردو ...

اسی اشکمو در اوردی 😭😭😭

خیلی دردناکه که بچه هم از پدر محروم شده هم ازمادر

ان شاءالله  خدا کمکشون کنه

کاش مادرش یه جوری میومد دیدنش که بچه ها نفهمن و اون خجالت نکشهبا بچه ها هم جدی برخورد کن بگو هرکس در ...

نمیدونم بخدا واقعا 

آره مامان شون رو خیلی نیاز دارن 

تازه احتمالا قبلا خونه هم داشتن دیگه 

میتونستن اونجا بمونن بعد از خیریه و ... کمک بگیرن 

خودش نمیتونه بره سرکار روستا زندگی میکنه اونجا کار نیست

....

اولا که شما این توضیحاتو همون اول باید میدادی. تا ماها مجبور به حدس و گمان نباشیم. دوست منم عاااااا ...

ما جای اون خانم نیستیم و نمیتونیم قضاوت کنیم 

ولی باهات موافقم مادرش با دوری از بچه هم خودش افسرده تر میشه هم بچه کلی آسیب میبینه

باید با چنگ و دندون بچه رو پیش خودش نگه میداشت و هرطور شده خرج و مخارج رو در میاورد

وقتی عمو حاضره بچه رو نگهداره قطعا خاله هم بخاطر خواهرش می‌تونه با خواهرزادش زندگی کنه

البته شایدم خانواده همسرش به زور بچه رو گرفته باشن

اگ این تاپیک باعث ناراحتی تون شد معذرت میخوام

نمیخواستم اشک کسی رو دربیارم

فقط خودم خیلییی خیلی ناراحت بودم و دلم میخواست با کسی راجبش صحبت کنم  و ب اینکه ممکنه ناراحت شه  کسی فک نکردم  ممنون ک گوش دادید

....

نمیدونم بخدا واقعا آره مامان شون رو خیلی نیاز دارن تازه احتمالا قبلا خونه هم داشتن دیگه میتونستن اون ...

خونه اگه به نام همسرش باشه بعد فوت به نام پدرشوهرش میشه

شاید اونا خونه رو گرفتن

اگ این تاپیک باعث ناراحتی تون شد معذرت میخوامنمیخواستم اشک کسی رو دربیارمفقط خودم خیلییی خیلی ناراحت ...

کاش به عنوان معلمش کمکشون کنی حالشون بهتر بشه

با مشاور مدرسه درمیون بذار

خونه اگه به نام همسرش باشه بعد فوت به نام پدرشوهرش میشهشاید اونا خونه رو گرفتن

روستا زندگی میکنن فک نکنم اونجا ها خونه ها سند درستی داشته  یا کسی بخواد بر سرش اینجوری کنه 

اینارم از بقیه شنیدم  دخترای بزرگی ک اونجا هستن پایه های بالا خودش بامن حرف نزده 

....