2777
2789
تا ابد ؟

ن دیگه من چس شم اون خودش میاد سمتم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

شوهر من بیشتر همینطوره قبلا سعی میکردم من باهاش گرم بگیرم ابراز عشق کنم اونم خوب بشه ولی فایده نداره منم بی تفاوت رفتار میکنم و یکم بهتر جواب میده بی تفاوت باشی

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما بودی چند روز پیش پیشنهاد رنده دادی ؟

یادم نمیاد چه پیشنهادی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دعوا و اخم و تخم همیشگی و به بهانه های واهی؟ما خانما متاسفانه قهر و جرو بحث رو ناز زنونه یا نشونه ی ...

خب ۵۰درصد ام خودش مقصر بوده مثلا درجواب بیاحترامیش یا بی اهمیتیش

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
شوهر من بیشتر همینطوره قبلا سعی میکردم من باهاش گرم بگیرم ابراز عشق کنم اونم خوب بشه ولی فایده نداره ...

سر چی بیتفاوت

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
رنده دیگه

نه من نبودم

سر چی بیتفاوت

‌کلا خیلی کم باهام حرف میزنه ابراز عشق که خیلی خیلی کم میکنه همش تو خودشه همیشه فکر میکنم ناراحته و فکر میکنم داره به زور زندگی میکنه اونم منی که نه ولخرجم چی بشه برای خودم چیزی بخوام حواسم به جیبش هست خورد خوراک بیشترین صرفه جویی رو میکنم اصلا یکم روش فشار نمیارم هیچوقت چیزی ازش نخواستم که در توان خریدش نباشه از اول سال تا الان شاید کلا ۳ تومن برای خودم چیزی خریدم ولی شوهری که نبینه و قدر ندونه دلم رو آتیش میزنه😞

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
‌کلا خیلی کم باهام حرف میزنه ابراز عشق که خیلی خیلی کم میکنه همش تو خودشه همیشه فکر میکنم ناراحته و ...

عزیزم لین رفتارا برای اقایون متاسفانه یاداور مادرشونه

میدونم دلت نمیاد ولی رویه ت رو عوض کن 

قدر خودتو بدون نشون بده خودت تو اولویتی