2777
2789
عزیزم لین رفتارا برای اقایون متاسفانه یاداور مادرشونهمیدونم دلت نمیاد ولی رویه ت رو عوض کن قدر خودتو ...

یعنی دلش مادرش رو میخواد؟ خودش میگه الویت تو هستی ولی متاسفانه شوهرم حرف ته دلش رو نمیشه فهمید

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
‌کلا خیلی کم باهام حرف میزنه ابراز عشق که خیلی خیلی کم میکنه همش تو خودشه همیشه فکر میکنم ناراحته و ...

چن سالتونه چن وقت ازدواج کردین از اول اینجوری بود

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دلش مادرش رو میخواد؟ خودش میگه الویت تو هستی ولی متاسفانه شوهرم حرف ته دلش رو نمیشه فهمید

نه عزیزم رفتارهایی شبیه به مادرش داری همون دلسوزیا

مردا طوری ان تا خودت برای خودت ارزش قائل نباشی نمیبیننت

چن سالتونه چن وقت ازدواج کردین از اول اینجوری بود

من ۳۱ همسرم ۳۵ 

۱۴ ساله متاهلم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نه عزیزم رفتارهایی شبیه به مادرش داری همون دلسوزیامردا طوری ان تا خودت برای خودت ارزش قائل نباشی نمی ...

واقعا؟راست میگی عین یک مادر براش مایه میزارم خیلی اصلا نمیزارم یک موضوعی باعث بشه خم به ابروش بیاره نکردم بهش یاد بدم زنش هستم باید برام خرج کنه همیشه قناعت کردم آخرم احساس میکنم به چشمش نمیاد

ممنونم عزیزم واقعا حرفت منو به خودم آورد🌹😞

از اول اینجوری بود

با من آره ولی با خانواده اش اصلا با اونا خیلی گرم و صمیمی بود ما با هم دوست بودیم با عشق ازدواج کردیم غریبه هستیم اینم عشق عشقی که انگار آتیشش تبدیل به خاکستر شده

با من آره ولی با خانواده اش اصلا با اونا خیلی گرم و صمیمی بود ما با هم دوست بودیم با عشق ازدواج کردی ...

دلیلشو نپرسیدی هیچوقت

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دلیلشو نپرسیدی هیچوقت

چرا میگه نه خوبم منکه کاری نکردم یا میگه دلیلش رو نمیدونم جواب درستی نداره براش