2777
2789

هس بهش میگم نمیتونم‌تحمل ندارم قبول نمیکنه؟

خیلی سخته برام

همش استرس درس نگرانی درباره شغل آینده و ...

حس میکنم پولی که خرجم میشه هدر دادنه

حس بدی دارم 💔

تا کی باید اعصابم خورد بشه ناراحت بشم

میخوام این سیم اعصاب خورد کن رو قطع کنم

از طرفی به وجود علاقم به رشتم

میخوام بیخیال شم و کنکور نمیدم

میشم یه دیپلم 

راحت

بخدا شاید باورتون نشه اما اعصابم خیلی خورده ناراحتم تحمل حرف دیگران رو ندارم

خیلی نگران آینده هستم 

میخوام امروز که اومد سرش جیغ بکشم گریه کنم به پاش بیوفتم که بزاره انصراف بدم‌🤕

چون دارم ذره ذره آب میشم

به نظرتون کارم درسته؟

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انصراف بده

میخوام اما خانوادم نمیذاره

از طرفی ام‌میگم‌شاید شاغل شدم جبران شد یا اطلاعاتم رفت بالا

خیلی سردرگمم 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

من همین احساس ها رو داشتم و همین مسیر رو رفتم ولی پشیمون شدم عزیزم.ترم چندی؟ کارشناسی چیزی نیست دلبت ...

ترم ۳

میدونی خیلی دوست دارم دانشگاهو 

اما خب یه سری نگرانی ها و اضطراب هایی رو داره

از طرفی جو دانشگاه خیلی نامید کننده است تا یه اظهار نظر میکنی میپرن بهت انگار چی ان

یعنی دانشگاه اینقد سخته؟؟؟.

سختم نیست خیلی ام عالیه من سخت گرفتم

میخوام اما خانوادم نمیذارهاز طرفی ام‌میگم‌شاید شاغل شدم جبران شد یا اطلاعاتم رفت بالاخیلی سردرگمم

نه هیچی جای دانشگاهو نمیگیره هر کاری کنی اطلاعاتت خیلی هم بره بالا. لیسانس مدرکیه که باید داشته باشی عزیزم. تو دانشگاه بهت چیزی یاد نمیدن ولی اگه لیسانس نداشته باشی هیچ جا حسابت نمیکنن نمیتونی شعلای خوب بگیری

من الان ۲۷ سالمه پشیمونم از انصراف

۱۴۰۴/۷/۲۵

حالت خوبه؟پدرت خودش با رضایت داره برای شما هزینه میکنهشماهم قدر بدون تمرکزت بزار روی درس خوندنت و ان ...

پدرم بر این رضایت داده چون که کمک خرج در آینده بشم

حال منو درک نمیکنه

تا همین الان کلی شرمنده خانواده هستم