2777
2789
عنوان

میخوام از دانشگاه انصراف بدم بابام‌نمیزاره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 36 پست
میدونم کاملا درکت میکنم. من دبیرستان بین همه محبوب بودم ولی دانشگاه هیچکسی رو نداشتم همش تنها بعصیا ...

یعنی اونقدر پشیمون هستید؟

اگه امکان هست میتونید ادامه بدید چون شما علاقه داشتید و معلومه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

یعنی اونقدر پشیمون هستید؟اگه امکان هست میتونید ادامه بدید چون شما علاقه داشتید و معلومه

اره ولی چون همینجوریشم دیر شده میخوام اول برنامه نویسی یاد بگیرم بعد برم دانشگاه که امزمان با تحصیل بتونم پول دربیارم.

دانشجو بودن تو ۱۹ سالگی با ۲۷ سالگی خیلی فرق داره

۱۴۰۴/۷/۲۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اونقدر پشیمون هستید؟اگه امکان هست میتونید ادامه بدید چون شما علاقه داشتید و معلومه

بازم از چند نفر بپرس.

شاید فک کنی من به شان اجتماعی اهمیت نمیدم چون وقتی جوونی اون شان به کارت نمیاد. پسفردا که ۳۰ سالت شد ۳۵ سالت شد اونموقع ست که میگی ای کاش دیپلمه نبودم.

این دیگه بدبینانه ترین حالت ممکن برای استفاده از مدرک دانشگاهیه. بعیر از اون ادم دانشگاه رفته با ادم دیپلمه خیلی فرقشه.

اینچیزا رو بعدا که انصراف دادی و ۲۵ ۲۶ ۲۷ و ۳۰سالت شد میفهمی.

۱۴۰۴/۷/۲۵

بازم از چند نفر بپرس.شاید فک کنی من به شان اجتماعی اهمیت نمیدم چون وقتی جوونی اون شان به کارت نمیاد. ...

آخه میدونید چیه

من میدونم لیسانس چقدر مهمه

میدونم تحصیلات یه لول دیگه ست

اما خب خیلی میترسم از بیکاری آینده ، از حرف مردم و ....

از طرفی از پدر مادرم خجالت میکشم 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

آخه میدونید چیهمن میدونم لیسانس چقدر مهمهمیدونم تحصیلات یه لول دیگه ستاما خب خیلی میترسم از بیکاری آ ...

این چیزی نیست که فقط تو تجربش کنی. الان بحران اقتصادی تو کل جهان هست. همه جوونا از نبود کار مرتبط مینالن. کسی از تو همچین توقعی نداره که فردای فارغالتحصیلی بشی وکیل چون زمان خودشو میطلبه هزینه خودشو میطلبه.

الانم اجازه بده خانواده حمایتت کنن خانواده برای همینه. اونا هدفشون موفقیت توعه حتی اگه به سختی بیوفتن. بعدشم تو کاری که در توانت هست رو انجام میدی. اونا اینو میفهمن

۱۴۰۴/۷/۲۵

این چیزی نیست که فقط تو تجربش کنی. الان بحران اقتصادی تو کل جهان هست. همه جوونا از نبود کار مرتبط می ...

خیلی ممنون از راهنماییت گلم

به حرفاتون فکر میکنم🙏🏻

ترم ۳رشتمو دوست دارم با علاقه رفتماما حس میکنم میترسم که نکنه شاغل نشم‌نکنه تلاشام بی ثمر بمونه

هرچی رو ک دوست داری برو پیش اینجوری حتی اگه آینده ای هم نداشته باشه( که اصلا نمیشه گفت هر رشته ای آینده نداره و همه رشته ها آخرش به ی دردی میخوره ) اونوقت چیزی رو انتخاب کردی که دوسش داشتی و ازش لذت بردی

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋