2821
2789
عنوان

باردارا تروخدا بیاین عسل خوردم😭

919 بازدید | 97 پست

سلام

من ۵ هفته باردارم

دیشب گلوم درد میکرد شوهرم برام ابجوش عسل درست کرد خوردم علائمام قطع شد بعدم بدنم گرم شد😭😭 زدم گوگل نوشته عسل کلپوره سقط اورده روش ۴ تا خیار خوردم همش دارم اب میخورم از دیشب تا الان هیچ علائمی ندارم چیکار کنم بدونم بچم سالمه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه مشکلی نیست

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو بارداری چیزی رو تو اینترنت سرچ نکن 

ثانیا عسل بهترین غذاست برای زن باردار

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

هیچی نمیشههمه این چیزایی که میگن سقط آوره حتی زعفرونبه شرط اینه که زیااااد خورده بشهاونم شاید بشه

نمیدونم اخه علائمام قطع شده میترسم چیکار کنم برم بتا بدم پسفردا هم تکرار کنم یا برم سونوگرافی چیکار کنم بفهمم سالمه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترس هیچی نمیشهاگه عسل سقط آور بود ملت این همه دنبال دارو برای سقط نمیگشتن

بخدا قلبم داره وایمیسته یبار سقط داشتم دیگه نمیخام این و از دست بدم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا این اینترنتا تو بارداری بزار کنار بیخودی براخودت استرس درست میکنی تا خدا نخواد چیزی نمیشه در ضمن عسل سقط اور نیست این عسل ها هم تقلبیه همش شکره شکر هم طبعش سرده کجا سقط میکنه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792