2777
2789
عنوان

باردارا تروخدا بیاین عسل خوردم😭

866 بازدید | 95 پست

سلام

من ۵ هفته باردارم

دیشب گلوم درد میکرد شوهرم برام ابجوش عسل درست کرد خوردم علائمام قطع شد بعدم بدنم گرم شد😭😭 زدم گوگل نوشته عسل کلپوره سقط اورده روش ۴ تا خیار خوردم همش دارم اب میخورم از دیشب تا الان هیچ علائمی ندارم چیکار کنم بدونم بچم سالمه

نه مشکلی نیست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بارداری چیزی رو تو اینترنت سرچ نکن 

ثانیا عسل بهترین غذاست برای زن باردار

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

هیچی نمیشههمه این چیزایی که میگن سقط آوره حتی زعفرونبه شرط اینه که زیااااد خورده بشهاونم شاید بشه

نمیدونم اخه علائمام قطع شده میترسم چیکار کنم برم بتا بدم پسفردا هم تکرار کنم یا برم سونوگرافی چیکار کنم بفهمم سالمه؟

اصلا این اینترنتا تو بارداری بزار کنار بیخودی براخودت استرس درست میکنی تا خدا نخواد چیزی نمیشه در ضمن عسل سقط اور نیست این عسل ها هم تقلبیه همش شکره شکر هم طبعش سرده کجا سقط میکنه