2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولش یا اخرش

ببین من قبل از اینکه به موعود پریودی برسم سردرد میشدم 

یه سردرد خاص در تایم خاص مثلا از ۹ صبح تا ۷ عصر 

بعد ک از موعود سه روز گذشت بی بی زدم مثبت بود بعد رفتم آزمایش که اونم مثبت ، تو آزمایش بر اساس بتا زده بود در رنج ۳ هفته ایی 

بعد سه هفته که گذشت تهوع شروع شد ..انگار از اول هفت و تا هفته ۱۴ ادامه داشت 

الان کم شده خداروشکر 

اینم بگم چون جنسیت دختر بود زود ویار شروع شد 

برا پسرم کلا سه هفته حالم بد بو 

باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔

ببین من قبل از اینکه به موعود پریودی برسم سردرد میشدم یه سردرد خاص در تایم خاص مثلا از ۹ صبح تا ۷ عص ...

من الان هفته ۷ هستم هیییییچ حالت تهوعی ندارم برام عجیبه

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
من الان هفته ۷ هستم هیییییچ حالت تهوعی ندارم برام عجیبه

خوب بعضی ها تهوع ندارن 

مثلا خواهرشوهر من هر دوتا بچش رو فقط از روی عقب افتادن پریودی متوجه میشد و تمام 

شما بگو دریغ از یک سردرد یا تهوع کم 

همیشه بهش میگه تو از بندگان مخلص خداوندی

باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔

من از روز 20 ام. تو مطب دکتر رفتم آزمایش بتا رو نشون بدم که حالم بذ سد و تا خود ساعت زایمان حالم بد ...

وای

خدا صبرت بده مادر 

چقد سخته تا روز زایمان 

من دو ماه اینجوری بودم مردم 

خوب بعضی ها تهوع ندارن مثلا خواهرشوهر من هر دوتا بچش رو فقط از روی عقب افتادن پریودی متوجه میشد و تم ...

ارثی نیست؟ 

راستش ی کم نگرانم مشکلی نداشته باشه بارداریم

چون خاهرام و کلا اطرافیانم ارثی حالت تهوع های شددددیدی دارن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
وایخدا صبرت بده مادر چقد سخته تا روز زایمان من دو ماه اینجوری بودم مردم

تو راه بیمارستان جن بار حالم بد شد. رو تخت بیمارستان  امپول بیحسی زدن همون لحظه هم حالم بد شد واقعا خوشا به حال کسایی که ویار ندارن من تو شهر غریب بودم. وسطاش هم اسباب کشی داشتم خانواده همسرم هم همش قهر بودن و حرفاشون دقم میداد