طوطیار مدیر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3693 عنوان تهوع بارداریتون از کی شروع شد | مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 18 پست از چند هفته دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان.... 1404/09/09 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooshahrivar عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 130 ارثی نیست؟ راستش ی کم نگرانم مشکلی نداشته باشه بارداریمچون خاهرام و کلا اطرافیانم ارثی حالت تهوع های ... نه باور کن ۵ تا خواهرشوهر دارم یکی فقط اینجوریه یکی که روز زایمان هم رفت بالا آورد بعد رفت برا زایمان😂به نظرم زوده و اینکه شاید ویار دیگه ایی داشته باشی مثل من سردرد یا مثل خواهرم معده درد یا مثل زنداداشم فشار پایینبه خودت استرس نده سونو قلب رفتی؟ باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔
banooshahrivar عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 130 تو راه بیمارستان جن بار حالم بد شد. رو تخت بیمارستان امپول بیحسی زدن همون لحظه هم حالم بد شد واقعا ... الهی بگردم دیگه به اون روزها فک نکن خدا پشت و پناهت باشه همیشه باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔
طوطیار مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3693 نه باور کن ۵ تا خواهرشوهر دارم یکی فقط اینجوریه یکی که روز زایمان هم رفت بالا آورد بعد رفت برا زایما ... ن عزیزم نرفتم امروز وارد ۷ هفته شدم و فکر میکنم زوده دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
سوگندیار عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 5130 الهی بگردم دیگه به اون روزها فک نکن خدا پشت و پناهت باشه همیشه ممنون عزیزم همچنین