2777
2789
عنوان

نمیزارنذسگگگگگگ بخرمم من سگ میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 58 پست
دو جا کار میکنی ؟ یا یه جا ۴۵؟؟

با دوتا از مدرکام آزاد و خصوصی کار میکنم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خبره یکم غذا بهش میدیم غذایی که خودمون میخوریم مگه میخوایم چی کنیم

شما حتی کمی تحقیق نکردی ببینی سگ چجوری نگهداری میخواد بعد میخوای سگ بگیری 

از روی احساس و لحظه ای تصمیم گرفتی سگ بیاری 

عزیزم اون عروسک نیست که یک دفعه دلت خواسته 

مدرکت مگه چیه؟ کارشناسی پرستاریه دیگه

کارشناس پرستاری و ماساژ تای سوعدی ریلکسیشن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

منم عاشق سگم ولی خریدم عین چی پشیمون شدم اولا که هزینه ماهانه خیلی بالایی داره دوما باید باید عقیم بشه که خودش یه هزینه جدا داره 

سوم تا دستشوییشو یاد بگیره پدرت در میاد 

چهارم دستشوییشم یاد گرفت پی پی میکنه جوری که انگار یه ادم بزرگ وسط خونه پی پی کرده بو همه جا رو برمیداره 

پنجم تربیتش خیلی سخته کم کاری کنی یه سگ بی ادب و وحشی خواهش داشت 

من مال خودمو واگذار کردم 

و اینکه سگی که ارزون میدن یه بیماری داره نخرش 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

فقط از پذستاری ۴۵ میگیری؟

وارد جزییات نشی 

نه بابا!! دکتر داره واکسن های مختلف داره،چکاپ داره، غذای خشک ،گوشت و پروتین مگه مورچه اس از بغل تو ب ...

🤣🤣

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       
عزیزم من که نگفتم که سگ مخلوق خدا نیس از هرکسی دلت میخواد بپرس سگ نجسه و دانسمندا هم کشف کردن انگل ه ...

دوستم شما بد برداشت کردی من میگم بعضی به خاطر اینکه میگن این حیون خدا که اینقدر با وفا هست رو به اسم نجسی خیلی اذیت میکنن رفتم پناهگاه سگ ها قلبم درد گرفت از این همه سنگ دلی یک بلا هایی سر این مخلوقات خدا آورده بودن که از انسان بودن شرم کردم باور کن کسایی اینکارو باهاشون کردن بودن که بعضی هاشون مثلا خدا شناس بودن من میگم چقدر بعضی انسان ها پست هستن که دست و پاهای اون طفلی ها رو قطع کرده بودن این تازه مورد بهترش بود😞😢

ببخشید عزیزم منظورم به شما نبود🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
اینو نگین بعضی ها دیدم به خاطر همینکه اسم نجس رو حیون خدا میزارن بدترین بلا رو سرشون میارن دوست خوبم ...

عزیزم نجس بودن به معنی پست بودن نیست

یه خصوصیته که خدا تو این حیوون و بعضی حیوونای دیگه قرار داده، حکمتش هم خودش می‌دونه

از خدا که مهربون‌تر نیستید به مخلوقش! خود خدایی که خلقش کرده گفته نجسه 

سگ خیلی خوب و با وفا و با معرفته ولی جاش تو خونه و تختخواب و سر سفره‌ی آدمیزاد نیست

طبیعتش یه چیز دیگه است 

نگهداریش تو خونه اتفاقا ظلمه بهش چون برای خونه زندگی آدم آفریده نشده

اینو نگین بعضی ها دیدم به خاطر همینکه اسم نجس رو حیون خدا میزارن بدترین بلا رو سرشون میارن دوست خوبم ...

درود به شرف شما انسان فهمیده ، زمین خدا فقط مال انسان ها نیست مال حیوونا هم هست نمیفهمن اینو 

کاربر اقام