2777
2789
عنوان

این کار بی احترامی به مهمانه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست
من اصلا ندیدم و نشنیدمخاله ام فوت شد تا دو هفته گریه میکردمعمه ام باردار بودم فوت شد از بس حالم بد ب ...

شما هم یکم زیادی احساسی هستین 

ما از خاکسپاری برمیگردیم همش شوخی و خنده و مسخره بازی داریم یعنی دو ساعت نیست متوفی رو خاک کردیم شروع میکنیم به خندیدن و مسخره بازی 

دیگه دور از جون دور از جون اگر زبونم لال واقعا از اعضای خانواده کسی فوت بکنه چیکار میکنید ؟

زندگی در جریانه 

من اگر بخوام برای هر فردی از فامیلم اینکار رو بکنم که زندگیم تعطیله 

شوهرم برای دایی هاش و عمو و پدر بزرگ و مادربزرگش حتی لحظه خاکسپاری هم قیافه اش ناراحت نبود حموم رفت اصلاح کرد لباس شیک پوشبد رفتیم خاکسپاری حتی بگی قطره اشکی ریخت هیچی 

ما هم همگی تو خاکسپاری لباس شیک و مرتب میپوشیم اصلا هم اینجوری نیست که جیغ و داد بکنیم 

برای هیچکدوم هم قطره اشکی نریختم جز پسرعموم چون همبازی بچه گی هام بود هم سن بودیم باهم درس میموندیم باهم بزرگ شدیم دقیقت یکماه اختلاف سنمون بود همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا ندیدم و نشنیدمخاله ام فوت شد تا دو هفته گریه میکردمعمه ام باردار بودم فوت شد از بس حالم بد ب ...

باید مراسمهای خاکسپاری ما رو ببینی پس 

خانمها آرایش کرده میان اقایون اصلاح کرده همه لباسهای اقایون شیک هست استایل مشکی اما شیک خانمها هم اغلب پیرهن و کفش پاشنه دار و عینک آفتابی 

البته من مراسم پدر دوستم هم رفتم مثل خودمون بود 

باید مراسمهای خاکسپاری ما رو ببینی پس خانمها آرایش کرده میان اقایون اصلاح کرده همه لباسهای اقایون شی ...

حتما شهر شما اینطوره.البته اینجا اینطوری نیست که شیک نپوشند ولی مشکی حتما و آرایش کسی نمیکنه

چه شهری هستید

خدا بیامرزه عموتونو اما برای عمو دیگه داری واقعا سخت میگیری ببین دیگرون نمیکن عذادار هست چون ما برای ...

اخه ما نزدیک بودیم و حال روحیم واقعا بهم ریخت بعدش

و اینکه خب اینا چندین ماهه ماامدیم خونمون نیومدن

خب این چند روزم به اخترام من صبر می کردن

من چیزی نگفتم ک نیان و… اما خب دوست دارم بعداهم دلخوری ای ب وجود نیاد بابت مشکی پوشیدنم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما شهر شما اینطوره.البته اینجا اینطوری نیست که شیک نپوشند ولی مشکی حتما و آرایش کسی نمیکنهچه شهری ...

تهران هستم 

میگم اخه اینجا مراسم خیلی ها به رسم احترام رفتم چند. تا از دوستان خودم و‌سوهرم برای ودر و مادرشون رفتیم 

یادمه مراسم سوم مادر دوستم رفته بودیم با بقیه بچه ها انتهای سالن میخندیدیم بعد دوستم که مادرش فوت کرده بود هی میومد پیشمون یکم میخندید بعد میگفت بچه ها منو نخندونید زشته الان عمه هام ناراحت میشن بعد میرفت باز طاقت نمیاورد برمیگشت پیشمون 

یا عموم فوت کرده بود دخترهاش تو مراسم سوم باباشون داشتن میگفتن و میخندیدن 

در کل منظورمه که هر کسی یک سبکی هست 

مامانم میکه ما هم قدیمها خیلی عذاداری میکردیم و تا چهلم لباس مشکی درنمیاوردیم و تا چهل روز از خونه صاحب عذا صدای گریه میومد حتی تلویزیون روشن نمیکردن که زشته اما الان دیگه اینجوری نیستیم 

بابام برای برادر خودش هم به جز داخل مراسم لباس مشکی نپوشید یعنی سرکار میزفت لباس رنگی میپوشید