2777
2789
عنوان

این کار بی احترامی به مهمانه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بیامرزه درجه یک که نبوده ، خیلی تو عزا نمون

عمو درجه یک نیست؟ 😳😳😳

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خدایا منو بکش یاد یچی افتادم 🤣

خالم زنگ زده بود ب عموش عروسی پسرشو تبریک بگه

گفته بود عمو جون عروسی پسرتو تبریک و تسلیت عرض میکنم😂

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

خدا بیامرزه عموتونو 

اما برای عمو دیگه داری واقعا سخت میگیری 

ببین دیگرون نمیکن عذادار هست چون ما برای عمو هیچ وقت چهل روز لباس مشکی نمیپوشیم حالا اگر شما برای عموت عذادار هستی درسته حرفی نیست اما از نظر  دیگرون چون شما رو عذادار نمیدونند خوب میخوان بیان برای تبریک 

من خودم هم عموم هم دایی هم عمه ام فوت کرد فقط تو مراسم مشکی پوشیدم 

بعدش با لباس رنگی رفتم مهمونی حتی 

خدا بیامرزه عموتونو اما برای عمو دیگه داری واقعا سخت میگیری ببین دیگرون نمیکن عذادار هست چون ما برای ...

رسم هر جا متفاوته انگار

من خودم شخصا اعتقاد به مشکی ندارم اما همه اطرافم تا چهلم مشکی میپوشن برای عمو خاله اینا 

منم زیاد داغ دیدم 

دو روز مونده یه چهلم عروسی بود نرفتم  یعنی اطرافم همه بد میدونستن 

دقیقا حالا من خودم به مشکی اعتقاد ندارم تو خونه نمیپوشم بیرون حلو مردماما درک نمیکنم وقتی طرف عزادا ...

به نظر من این نشون دهنده اینه که الان حال روحیش خوب نیست و دیگران باید ملاحظه شو میکردن. حتی بهتره برای پذیرایی هم از خرما و حلوا استفاده کنه وگرنه به حال متوفی که فرقی نمیکنه ایشون سفید بپوشه یا سیاه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من این نشون دهنده اینه که الان حال روحیش خوب نیست و دیگران باید ملاحظه شو میکردن. حتی بهتره ب ...

آره دیگه  دقیقا

چه میدونم حتما رسم ها فرق دارع

یکی اینجا گفت ما برای عمو ودایی خاله مشکی نمی‌ پوشیم و درجه یک نمیدونیم 

رسم هر جا متفاوته انگارمن خودم شخصا اعتقاد به مشکی ندارم اما همه اطرافم تا چهلم مشکی میپوشن برای عمو ...

من نصف فامیلم فوت کردن از عمو و عمه و دایی و پسرعموی جوون و پسر عمه ام 

من فردای خاکسپاری عموم رفتم تولد دوستم داشتم قر میدادم 

حتی به من کسی تسلیت نگفت 

یعنی پدرشوهر و برادرشوهرم به بابام زنگ زدن فوت برادرش رو تسلیت گفتن اما به من نگفتن چون من عذادار محسوب نمیشدم 

یک خاطره بگم داشتم با برادرشوهر و برادرزاده های سوهرم میرفتیم سفره خونه مامانم زنگ زد بهم خبر فوت ناگهانی پسرعمه جوونم رو‌بهم داد ببین جوری بهم شوک وارد شد که نمیفهمیدم مامانم چی داره میگه مامانم دو‌سه بار تکرار کرد تا فهمیدم جوری داد کشیدم که شوهرم یکهو زد رو ترمز بعد که قطع کردم برادرزاده شوهرم گفت چیکار کنیم الان گفتم هیچی میریم سفره خونه دیگه بریم قلیون بکشیم برگشت گفت مگه پسرعمه ات فوت نکرده گفتم خوب چیکار میتونم بکنم برم زنده اش بکنم بریم به برنامه مون برسیم آنقدر اونشب خندیدیم که نگو 

من نصف فامیلم فوت کردن از عمو و عمه و دایی و پسرعموی جوون و پسر عمه ام من فردای خاکسپاری عموم رفتم ت ...

من اصلا ندیدم و نشنیدم

خاله ام فوت شد تا دو هفته گریه میکردم

عمه ام باردار بودم فوت شد از بس حالم بد بود افتادم به لکه بینی

آره دیگه دقیقاچه میدونم حتما رسم ها فرق دارعیکی اینجا گفت ما برای عمو ودایی خاله مشکی نمی‌ پوشیم و ...

والا برای ما که درجه یکن هرچند محبتی هم نداشته باشیم بازم به هم احترام میذاریم و پیش همدیگه و دیگران مشکی رو میپوشیم

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40