2777
2789
عنوان

سایز پای بچه مادرا بیاین

96 بازدید | 16 پست

بچه هاتون از یسالگی تا ۳ سالگی چقد سایز پاشون تغییر کرد

ی بوت هست میخوام بخرم سایز ۲۴ هست یارو میگه ازیسالگی تا۳ سالگی

بنظرتون سایز پای بچه تا ۳ سالگی تغییر نمیکنه؟

الان ۲۲ ماهشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بستگی به بچه اش داره پسر من دو سالگی یه کفش واسش خریدم قشنگ تا 4 سال و نیم اندازه اش بود تازگی کوچیک شده گذاشتمش کنار کلا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بستگی به بچه اش داره پسر من دو سالگی یه کفش واسش خریدم قشنگ تا 4 سال و نیم اندازه اش بود تازگی کوچیک ...

عه چه جالب

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به بچه اش داره پسر من دو سالگی یه کفش واسش خریدم قشنگ تا 4 سال و نیم اندازه اش بود تازگی کوچیک ...

سایز پای بچت چندبود دوسالگی

سایز پای بچت چندبود دوسالگی

دقیق یادم نیست ولی این کفش فکر کنم 28 بود ولی خب دوسالگی کیپ نبود براش پاش توش ازاد بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دختر من هرسال ۲سایز پاش بزرگ میشه الان ۵سال و ۹ماهش شماره پاش ۳۱ 

دخترم ۴سال و ۹ماهش کفشش ۲۷

پسرم ۳سالش کفشش ۲۷ 

اگه پای خودت و شوهرت بزرگ اونم پاش بزرگ میشه اگه کوچیک که کوچیک زیاد سایز تغییر نمیده

پسر سه سالشه شماره پاش ۲۹هستش 

خب بزار اونموقع بخر از الان میخری شاید بزرگ کوچیک بیاد اصلن قدیمی میشه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

دختر من ۴ سالشه الان سایز پاش ۲۳ هستبستگی به رشد بچه ها داره اصلا نمیشه گفت واقعا تا چه سنی به دردشو ...

جدی پس منم بخرمش 

دقیق یادم نیست ولی این کفش فکر کنم 28 بود ولی خب دوسالگی کیپ نبود براش پاش توش ازاد بود

اها اونجوری ک گشادبود بچه موقع راه رفتن اذیت میشه که

اها اونجوری ک گشادبود بچه موقع راه رفتن اذیت میشه که

نه گشاد نبوده که بچه اذیت بشع منتها جلوشو فشار میدادی خالی بود یکم واسه بچه ادم کفش نیخره باید جلوش خالی باشه انگشت هاش اذیت نشه 

دختر من هرسال ۲سایز پاش بزرگ میشه الان ۵سال و ۹ماهش شماره پاش ۳۱ دخترم ۴سال و ۹ماهش کفشش ۲۷پسرم ۳سال ...

اها خدا حفظشون کنه

والا من ۳۹ شوهرمم پاش چون تپله کفشای بزرگ میخره

پسر سه سالشه شماره پاش ۲۹هستش خب بزار اونموقع بخر از الان میخری شاید بزرگ کوچیک بیاد اصلن قدیمی میشه

ماشالله 

والا چون بوتش نازبود خواستم بخرم وگرنه عجله ندارم کفش هم زیادداره 

نه گشاد نبوده که بچه اذیت بشع منتها جلوشو فشار میدادی خالی بود یکم واسه بچه ادم کفش نیخره باید جلوش ...

مرسی