معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26623 عنوان سایز پای بچه مادرا بیاین 96 بازدید | 16 پست بچه هاتون از یسالگی تا ۳ سالگی چقد سایز پاشون تغییر کردی بوت هست میخوام بخرم سایز ۲۴ هست یارو میگه ازیسالگی تا۳ سالگیبنظرتون سایز پای بچه تا ۳ سالگی تغییر نمیکنه؟الان ۲۲ ماهشه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲 1404/09/09 | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51161 بستگی به بچه اش داره پسر من دو سالگی یه کفش واسش خریدم قشنگ تا 4 سال و نیم اندازه اش بود تازگی کوچیک شده گذاشتمش کنار کلا بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26623 بستگی به بچه اش داره پسر من دو سالگی یه کفش واسش خریدم قشنگ تا 4 سال و نیم اندازه اش بود تازگی کوچیک ... عه چه جالب الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26623 بستگی به بچه اش داره پسر من دو سالگی یه کفش واسش خریدم قشنگ تا 4 سال و نیم اندازه اش بود تازگی کوچیک ... سایز پای بچت چندبود دوسالگی الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ماهان_بانو عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 21609 دختر من ۴ سالشه الان سایز پاش ۲۳ هستبستگی به رشد بچه ها داره اصلا نمیشه گفت واقعا تا چه سنی به دردشون میخوره فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51161 سایز پای بچت چندبود دوسالگی دقیق یادم نیست ولی این کفش فکر کنم 28 بود ولی خب دوسالگی کیپ نبود براش پاش توش ازاد بود بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آمیی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 4165 دختر من هرسال ۲سایز پاش بزرگ میشه الان ۵سال و ۹ماهش شماره پاش ۳۱ دخترم ۴سال و ۹ماهش کفشش ۲۷پسرم ۳سالش کفشش ۲۷ اگه پای خودت و شوهرت بزرگ اونم پاش بزرگ میشه اگه کوچیک که کوچیک زیاد سایز تغییر نمیده
81nari عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 4517 پسر سه سالشه شماره پاش ۲۹هستش خب بزار اونموقع بخر از الان میخری شاید بزرگ کوچیک بیاد اصلن قدیمی میشه بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26623 دختر من ۴ سالشه الان سایز پاش ۲۳ هستبستگی به رشد بچه ها داره اصلا نمیشه گفت واقعا تا چه سنی به دردشو ... جدی پس منم بخرمش الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26623 دقیق یادم نیست ولی این کفش فکر کنم 28 بود ولی خب دوسالگی کیپ نبود براش پاش توش ازاد بود اها اونجوری ک گشادبود بچه موقع راه رفتن اذیت میشه که الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51161 اها اونجوری ک گشادبود بچه موقع راه رفتن اذیت میشه که نه گشاد نبوده که بچه اذیت بشع منتها جلوشو فشار میدادی خالی بود یکم واسه بچه ادم کفش نیخره باید جلوش خالی باشه انگشت هاش اذیت نشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26623 دختر من هرسال ۲سایز پاش بزرگ میشه الان ۵سال و ۹ماهش شماره پاش ۳۱ دخترم ۴سال و ۹ماهش کفشش ۲۷پسرم ۳سال ... اها خدا حفظشون کنهوالا من ۳۹ شوهرمم پاش چون تپله کفشای بزرگ میخره الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
آمیی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 4165 اها خدا حفظشون کنهوالا من ۳۹ شوهرمم پاش چون تپله کفشای بزرگ میخره پس احتمال اینکه پاش بزرگ بشه هست
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26623 پسر سه سالشه شماره پاش ۲۹هستش خب بزار اونموقع بخر از الان میخری شاید بزرگ کوچیک بیاد اصلن قدیمی میشه ماشالله والا چون بوتش نازبود خواستم بخرم وگرنه عجله ندارم کفش هم زیادداره الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26623 نه گشاد نبوده که بچه اذیت بشع منتها جلوشو فشار میدادی خالی بود یکم واسه بچه ادم کفش نیخره باید جلوش ... مرسی الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲