2777
2789
واااااای تا دلت بخواد آزادیومیدم براش البته در چهار چوب محدودش نمیکنم که نره جایی و این چیزا حتی چی ...

افرین اینجوری همیشه موفق میشی ایشالاه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منم اول برام سخت بود اما بعد دیدم اگه پیش من نباشه میره پیش دوستاش و ممکنه این رفیق باطی فاصله بینمو ...

کارخوبی کردی ولی اگه تونستی نزارمصرف کنه براسلامتیشم خوب نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم فعلازوده چون بچه بیادوقت سرخاروندنم نداری بذایکی دوسال بگذره 

دختر داییم یه سال ازم بزرگ تره یه ساله رفته خونه خودش یه بچم داره 

به منم میگه توهم بیار منم میگم تو زود آوردی هنوز زوده 

البته شوهرم بچه دوس داره ولی فعلا نمیخوایم بچه داریشم عالی هستش ولی من خیلی میترسم نتونم از پسش بربیام

فک کنم دوسال دیگه خوب باشه ماهم یکم از بچه بودن درمیایم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
افرین اینجوری همیشه موفق میشی ایشالاه..

ایشالله.

انشالله شماهم خوشبخت باشید گلم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
کارخوبی کردی ولی اگه تونستی نزارمصرف کنه براسلامتیشم خوب نیس

باشه چشم

دختر داییم یه سال ازم بزرگ تره یه ساله رفته خونه خودش یه بچم داره  به منم میگه توهم بیار منم م ...

موافقم سنت مگه خیلی کمه،ولی اینوب خاطرداشته باش خاستی بچه بیاری خیلی ب خودت برس توشرایطی نباش ک استرسی داشته باشی

موافقم سنت مگه خیلی کمه،ولی اینوب خاطرداشته باش خاستی بچه بیاری خیلی ب خودت برس توشرایطی نباش ک استر ...

۲۰سالمه

شوهرمم۲۴سالشه🙈😂

ایشالاهمیشه خوش باشید ببخش ک خستت کردم 

مرسی شماهم انشالله خوشبخت باشی درکنار همسر و پسر گلت

شماهم ببخش من کلی سر درد دادم برات

نخابگم چون یه وقت ادم شناخته میشه شرمنده عزیزم دلخورنشی

باشه عزیزم دشمنت شرمنده .

ولی من اهل تبریزم

نه گلم خوشحال شدم ازاشنائیت 

منم همینطور عزیزم❤️