2777
2789
عزیزم من هیچ وقت اسمشوخالی صدانمیزنم خیلیم هواشودارم ولی ادم باادم فرق میکنه فک کنم محبت زیاددلشوزده

عزیزم منم اسمشو خالی صدا نمیزنم اکثرا اسمشو صدا نمیزنم میگم جانم.نفسیم.زندگیم.دنیام.آشکم.اینا رو میگم بهش اونم با من همینجوریه 

منم خیلی هواشو دارم هوای دلشو خودشو جیبشو 😊

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
ما یه سال دوست بودیم چند وقت عقد بودیم ۱۰ماهه خونمونیم این از اول دوستیمون وابسته من بود یعنی خیلی ...

بحث بی توجهی نیس شرایط عوض میشه دیگه یه جورایی عادی میشه برامن ازوقتی تکراری شد ک بچم ب دنیااومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بی توجه نمیشه ایشالاه..ولی سعی کن ی کم آزادش بزاری..مردها اززنان خیلی وابسته خوششون نمیاد..

واااااای تا دلت بخواد آزادیومیدم براش البته در چهار چوب محدودش نمیکنم که نره جایی و این چیزا

حتی چیزایی که خیلی از خانما دوس ندارن شوهرشون پیششون انجام بده رو من آزاد گذاشتم یا سعی کردم بعضی چیزار که خوشش میاد پا به پاش انجام بدم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
بحث بی توجهی نیس شرایط عوض میشه دیگه یه جورایی عادی میشه برامن ازوقتی تکراری شد ک بچم ب دنیااومد

بچه ام داری؟خدا حفظش کنه.

ما که نمیخوایم هیچ کدوممون البته ممکنه نظرمون بعدا عوض بشه اما حالا حالا نمیخوایم

ماخودمونم هنوز بچه ایم

دیوونه مثلاچی؟واقعاعاشقیا

مثلا مشروب خوردنو یا اینکه با دختراو خانومای فامیلاش راحت باشه البته راحت که مث خواهر برادر واقعا هم اینجوریه و جنبه این چیزارو داره

یااینکه فیلم...ببینه من مشکلی ندارم بااین چیزاش هرچند من از یه خونواده مذهبی هستم و اون از یه خونواده که مشروب و این چیزا عادیه براشون

اونم از همین اخلاقم خوشش میاد

خواهش میکنم .انشالله خوشبخت باشین کنار همدیگه .

فدات

اره یه پسرگل دارم عشقمه ۱۳ ماهشه ،ی مدت بگذره شایددلت خاس 

من بچه دوس دارم ولی میترسم از عهدش نتونم بربیام 

اخ هم خودم سنم کمه و تجربه کم دارم هم شوهرم هم اینکه میگه بزا یکی دو سال جوونی کنیم خوش باشیم بگردیم آزاد باشیم بعد فکر نی نی بکنیم منم باهاش موافقم

من بچه دوس دارم ولی میترسم از عهدش نتونم بربیام  اخ هم خودم سنم کمه و تجربه کم دارم هم شوهرم ه ...

اره گلم فعلازوده چون بچه بیادوقت سرخاروندنم نداری بذایکی دوسال بگذره 

وای گلم توخیلی دلگنده ای من نمیتونم ببینم شوهرم مشروب میخوره ب هرحال ایشالاک همیشه خوش باشین

منم اول برام سخت بود اما بعد دیدم اگه پیش من نباشه میره پیش دوستاش و ممکنه این رفیق باطی فاصله بینمون بندازه گفتم پیشم باشه بهتره