2777
2789
آره عزیزم همیشه رضایتمندیها و نارضایتیهارو با زبون خوش بدون دعوا و جنگ و جدال با همدیگه درمیون بزاری ...

مرسی از رهنماییت گلم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
نه از قضا شوهر من بدجوری بهم وابستس ولی در مورد بیردن رفتن میگه مثلا خواهرم هست دیگه منم برم به کار ...

واااااای من خیلی حرف زدم 

ببخشید دیگه سرتونو درد میارم🙈

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت خیلی ازمن بهتره 

مال تو چجوریه که؟

اگه فوضولی محسوب نمیشه میتونم سنتونو بپرسم؟

نه از قضا شوهر من بدجوری بهم وابستس ولی در مورد بیردن رفتن میگه مثلا خواهرم هست دیگه منم برم به کار ...

واااای چه رمانتیک...چندوقنه ازدواج کردی؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مال تو چجوریه که؟ اگه فوضولی محسوب نمیشه میتونم سنتونو بپرسم؟

۲۴جوریه ک انتظاراتی ک من ازشوهرم دارم خیلیشاش انجام نمیشه من ب شدت عاطفی ولی همسرم اینجوری نیس 

واااای چه رمانتیک...چندوقنه ازدواج کردی؟

۱۰ماهه

۲۴جوریه ک انتظاراتی ک من ازشوهرم دارم خیلیشاش انجام نمیشه من ب شدت عاطفی ولی همسرم اینجوری نیس 

شوهر من تو خونشون تک پسره و کوچیکترینشونه که از خودش بزرگتر سه تا آبجی داره

اونا همشون لوسش کرده بودن اما محبت نکرده بودن همه خواسته هاشو با پول انجام دادن

حالا که من محبت میکنم بهش و اونم میدونه محبت من از قلبمه اونم بهم وابستس محبت کردن و محبت دیدنو خیلی دوس داره منم سعی میکنم کم نذارم براش که از منم مث خونوادش دور نشه

۱۰ماهه

باشه الان طبیعیه..بعد چندسال عادی میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
شوهر من تو خونشون تک پسره و کوچیکترینشونه که از خودش بزرگتر سه تا آبجی داره اونا همشون لوسش کرده بو ...

عزیزم من هیچ وقت اسمشوخالی صدانمیزنم خیلیم هواشودارم ولی ادم باادم فرق میکنه فک کنم محبت زیاددلشوزده

عزیزم اولشه منم اوایل ازدواجم خیلی خوب بود

ما یه سال دوست بودیم چند وقت عقد بودیم ۱۰ماهه خونمونیم

این از اول دوستیمون وابسته من بود یعنی خیلی خیلی باهم بودیم بیرون.دوران نامزدی هم که همینطور هرروز باید همدیگه رو میدیدیم حالام از قبل بیشتر وابستمه.

وای ترسوندی منو یعنی بعد از یه مدت شوهرمنم بی توجه میشه؟

ما یه سال دوست بودیم چند وقت عقد بودیم ۱۰ماهه خونمونیم این از اول دوستیمون وابسته من بود یعنی خیلی ...

نه عزیزم بی توجه نمیشه ایشالاه..ولی سعی کن ی کم آزادش بزاری..مردها اززنان خیلی وابسته خوششون نمیاد..