2777
2789
مثلا چی؟

مثلا درمورد این اخلاق شوهرم که هرجا مادرشوهرم یا خواهراش میگن و پیشنهاد میدن که بریم اون میگه باشه ولی منو تنها میفرسته بااونا 

یکیشم اینه که اکثر جاها تنها میره منو نمیبره منم نمیتونم اینارو بهش بگم میترسم خدای نکرده بحثمون بشه .

اخ من خیلی شوهرمو دوس دارم نمیخوام ناراحتش کنم باحرفام ولی اگه خودم ناراحت بشم برام مهم نیست اون خوش باشه فقط

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترمربوط ب زندگیه مشترکتونه یاچیزای دیگه،نظرتون چیه یه کم بگیم بلکه سبک شیم

اره به نظر منم خوبه 

چون فامیل نیستیم و همو نمیشناسیم که بعدا حرفامون تو سری بشه یا اسرارمون پخش بشه😊

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
مثلا درمورد این اخلاق شوهرم که هرجا مادرشوهرم یا خواهراش میگن و پیشنهاد میدن که بریم اون میگه باشه و ...

این اسمش فداکاری نیست سرکوب خودته .

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
عزیزم الهی بمیرم چقدفداکاری بدترازمنی

خدانکنه عزیزم.

اخ من به راحتی به عشقم نرسیدم که بخوام بااین حرفای کوچولو ناراحتش کنم من حتی یکم اذیت شدنشو یا ناراحتی لحظه ای شو دوس ندارم ببینم

این اسمش فداکاری نیست سرکوب خودته .

پس چیکار کنم بهش بگم ؟

خدانکنه عزیزم. اخ من به راحتی به عشقم نرسیدم که بخوام بااین حرفای کوچولو ناراحتش کنم من حتی یکم اذی ...

منم شوهرموخیلی دوس دارم خیلیم بهش وابستم خیلیم بهش محبت میکنم ولی نمیدونم چرااون اینجوری نیس 

پس چیکار کنم بهش بگم ؟

آره عزیزم همیشه رضایتمندیها و نارضایتیهارو با زبون خوش بدون دعوا و جنگ و جدال با همدیگه درمیون بزارین .اینجوری هم بهتربه خلق و خوی همدیگه آشنا میشین هم یه جور رضایت متقابل رو داره .

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
منم شوهرموخیلی دوس دارم خیلیم بهش وابستم خیلیم بهش محبت میکنم ولی نمیدونم چرااون اینجوری نیس 

نه از قضا شوهر من بدجوری بهم وابستس ولی در مورد بیردن رفتن میگه مثلا خواهرم هست دیگه منم برم به کار خودم برسم یا کسی بهش زنگ بزنه زود میره باهاش بیرون .

منم عاشق اینم که هرکجا میرم باشوهرم برم اگه اون نرفت نرم اما میگه از خوشیات نزن بخاطر من برو خوش باش نمیدونه که وقتی کنارم نیست خوش نیستم یکمم عذاب میکشم

اما خیلی دوس داره غذارو باهم بخوریم یعنی من نباشم غذاشو غیر ممکنه بخوره یا بیرون گرسنشم باشه چیزی نمیخره اگرم خرید برامنم میخره یا منم میبره همونجایی که چیزی خورده و فقط برا من میخره میگه من سهممو خوردم تو بخور منم تماشات کنم

من خیلی وقتا احساس بی کسی میکنم.... چرا شوهر ادم آخرش غریبه است...

من وقتی باشوهرم بحثمون بشه همیشه طرف خاتوادشومیگیره حتی وقتی حق بامنه ،اونوقته ک حس میکنم خیلی بیکسم