2777
2789
داداشم بای دخترس و دختره مناسبش نیست و منم دلم میخواد بهش بگم ولی جرئت ندارم

چ بد 

دختره خیلی دختر خوبیه خیلی همو دوس دارن ولی وقتی خونوادش چندین بار رد کردن چ میشه کرد ابجی 

نگران داداشمم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ بد دختره خیلی دختر خوبیه خیلی همو دوس دارن ولی وقتی خونوادش چندین بار رد کردن چ میشه کرد ابجی نگرا ...

مابرعکس خونوادش از خداشونه ولی در حد ما نیستن

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

اگه بلایی سر برادرم بیارن چی ۴بار رفت خواستگاریش دیشب تهدیدش میکردن دوماه پیش ماشینشو اتیش زدن

اگر این وضعیته پس داداشت باید دخترا رو فراموش کنه!

اول اینکه کار درستی نیست، دوم اینکه دختره میگه داداشت دست از سر ما برنمیداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه دخالت نکنوقتی خودش متوجه قضایا هست و نمیخاد دست بکشه پس با حرف شما هم دست برنمیداره

از داداشم م‌طمئنم که از دختره دست نمی کشه گفتم شاید دختره بخاطر جون داداشم بگذره ازش 

نکن ببین این چیزی که خود دختر و پسر متوجه بشن

گفتم شما دردی رو دوا نمیکنه. 

حداقل به برادرت بگین کار عاقلانه بکنه خون و خونریزی براتون درست نکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اگه بلایی سر برادرم بیارن چی ۴بار رفت خواستگاریش دیشب تهدیدش میکردن دوماه پیش ماشینشو اتیش زدن

وقتی خودش حالیش نیست چرا شما اعصابتو بهم بریزی وقتی خانواده دختره مشکل اعصاب و روان دارن برادرت باید خودش متوجه بشه ک نمبشه

ضمنا فکر میکنی ب دختره بگی چی کنه؟زنگ میزنه برادرت بهش مبگه برادرتو میندازه ب جونت این جدابشو بود اونجا ک خانوادش هی گفتن نه و اتیش زدن و... جدامیشد

نمیفهمم چرا مخالفن وقتی همو میخوان دیگه نمبشه کاری کرد

عزیزم شما ته پیازی یا سرش؟دخالت چرا وقتی دوتاشون عاقل و بالغن اگر همو میخوان اقدام کنید برای خواستگا ...

زندگی خانواده و خواهر و برادر بهم ربط نداشته باشه به کی ربط داره؟؟ 

میگه تهدید میکنن ماشین آتش میزنن، قطعا بعدا میان سراغ خونه آتش‌ میزنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تایپیک قبلمو بخونین که متوجه قضیشون بشین

باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

با دختره حرف بزنی ک چی بشه؟فک کردی میگی چشم مرسی ک گفتی دیگه بعش زنگ نمیزنم😂تا ادم خودش نخواد کسی ن ...

چون داداشمو دوس داره گفتم شاید دلش بسوزه چ میدونم 

فقط نمیخوام دست رو دست بزارم 

فک کن داداشم انگشتر طلا خریده انداخته تو ضریح امام رضا که به دختره برسه اینقدر دوسش داره دست نمیکشه ازش