2777
2789
زندگی خانواده و خواهر و برادر بهم ربط نداشته باشه به کی ربط داره؟؟ میگه تهدید میکنن ماشین آتش میزنن، ...

من اون مورد رو نخونده بودم عزیزم و در ادامه بهشون گفتم ولی برادره کوتاه بیا ک نبست دخترم همینطور اینا نمبتونن کاری کنن ک 

چون داداشمو دوس داره گفتم شاید دلش بسوزه چ میدونم فقط نمیخوام دست رو دست بزارم فک کن داداشم انگشتر ط ...

اخی عزیزم 

چطوری داداشتو دویت داره بعد گذاشته ماشینش اتیش بزنن یا تهدیدش کنن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اون مورد رو نخونده بودم عزیزم و در ادامه بهشون گفتم ولی برادره کوتاه بیا ک نبست دخترم همینطور این ...

اگه حرف های تایپیک قبلی استارتر درست باشه مجبور هستن یه کاری بکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

دخالت نکن داداشت خودش باید بگه نه شما فقط بده میشی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم شما ته پیازی یا سرش؟دخالت چرا وقتی دوتاشون عاقل و بالغن اگر همو میخوان اقدام کنید برای خواستگا ...

بخدا به پیر به پیغمبر ما از خدامونه بشه یه نفس راحت بکشیم ولی وقتی خونواده دختره مخالفن و داداشم گیر داده به دخترشون ما چ کار کنیم تنها چیزی که به فکرم رسید حرف زدن با دخترس 

اگه بلایی سر برادرم بیارن چی ۴بار رفت خواستگاریش دیشب تهدیدش میکردن دوماه پیش ماشینشو اتیش زدن

وقتی انقد وحشینحتما یکاری کن جداشن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بخدا به پیر به پیغمبر ما از خدامونه بشه یه نفس راحت بکشیم ولی وقتی خونواده دختره مخالفن و داداشم گیر ...

حضوری حرف بزن شاید قانع بشه ولی تنها نرو جای شلوغم قرار بزار ی وقت خانوادش وحشی بازی در نیارن بگو ب برادرتم نگه 

بعید میدونم بشه ولی خب اینطور ک میگی خطر جانی و مالی تهدیدش میکنه

تایپیک قبلمو بخونین که متوجه قضیشون بشین

خوندم. بازم بیشتر انگار اجبار از سمت برادر شماست. نهایتا همون کسی رو که واسطه کرد اون بگه دختر و پسر هر دو همو میخوان یه طرفه نمیشه دست برداشت. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوندم. بازم بیشتر انگار اجبار از سمت برادر شماست. نهایتا همون کسی رو که واسطه کرد اون بگه دختر و پسر ...

دقیقا منم همینو میگم 

گوشیو بگیرن از دست دخترشون به برادرم پیام نده 

یا بادخترشون حرف بزنن