2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عودت میخوره؟

😑

عزیزم چکی که جاش پر نشه یعنی طرف میبره بانک پاس کنه میبینه حساب خالیه و به اصطلاح برگشت میزنه چکو یعنی به محض اینکه پول به حسابت بشینه میتونه برداشت کنه و حتی میتونه شکایت کنه

باربی_سایت🎀

😑عزیزم چکی که جاش پر نشه یعنی طرف میبره بانک پاس کنه میبینه حساب خالیه و به اصطلاح برگشت میزنه چکو ...

این چک یک بار برگشت خورده و دوستم رفته رفع مسددی زده و به اندازه مبلغ چک بلوکه شده اما امروز شعبه تعطیله و کسی نیست اون پول رو از بلوکه دربیاره و از شانسش برای بار دوم و امروز چک رفته بانک

این چک یک بار برگشت خورده و دوستم رفته رفع مسددی زده و به اندازه مبلغ چک بلوکه شده اما امروز شعبه تع ...

خب احتمالا رفع مسدودی ثبت نشده تو سیستم بانک و بعضی بانکاهم برای رفع مسدودی و برداشت بلوکه نیاز به مراجعه حضوری دارن

باربی_سایت🎀

این چک یک بار برگشت خورده و دوستم رفته رفع مسددی زده و به اندازه مبلغ چک بلوکه شده اما امروز شعبه تع ...

خب چک چجوری بانک رفته؟؟شخصی ک چک دستش بوده خودش چک برده یا کلر کرده؟؟

اگه کلر کرده چون امروز بانک تعطیل بوده پول نشسته به حساب فردا چک پاس میشه...