2777
2789
عنوان

پدر و مادرای ایرانی اکثریت نامردن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 87 پست
چقدر کنترل گرنپس چاره ای نیست سعی کن اصلا باهاشون رو به رو نشی تا ازدواجتشروع کردن به بحث پاشو سریع ...

برم ک کلی حرف میزنن بی احترالمی میکنی میری 

بخدا نه ساعت سرکارم میرسم خونه میگم خستم مسخرم میکنن ک تو کلا ادم خسته ای هستی ئبعدم ک این مسائلو میکشن وسط کلا رسم کشیده میشه بخدا خستم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

برم ک کلی حرف میزنن بی احترالمی میکنی میری بخدا نه ساعت سرکارم میرسم خونه میگم خستم مسخرم میکنن ک تو ...

خودت میدونی سعی دارن با عذاب وجدان دادن بهت کنترلت کنن

پس بیخیال باش و بی توجهی کن

درو قفل کن هنذفری بزن اصلا صداشونو نشنوی

کار دیگه ای نمیتونی بکنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت میدونی سعی دارن با عذاب وجدان دادن بهت کنترلت کننپس بیخیال باش و بی توجهی کندرو قفل کن هنذفری ب ...

ممنونم ک درکم میکنی حالم خیلی بد بود از شدت ناراحتی سینم درد میکنه 

الان از اینک رفتین خونه خودتون رضایت دارین ؟

از چه لحاظ؟ 

من هیچوقت زندگی و دنیا را محل آسایش ندیدم، سعی کردم تو زندگیم از خودم و عملکردم راضی باشم ،دنبال حمایت کسی نبودم یعنی نمیتونم که باشم ، وگرنه خب ادم های اطراف من هیچوقت حمایتگر نبودن 

الان شما همسرتون همه جوره حمایتت میکنه ، من هیچوقت چه شوهر چه پدر تکیه گاه نبودن 

از چه لحاظ؟ من هیچوقت زندگی و دنیا را محل آسایش ندیدم، سعی کردم تو زندگیم از خودم و عملکردم راضی باش ...

اینم شاید اولاشه جوگیره نمیدونم 

ولی دوستام میگن تا خونه پدری دخالت تو زندگی مشترکت خیلیه میری خونه خودت خیلی راحت میشی

اینم شاید اولاشه جوگیره نمیدونم ولی دوستام میگن تا خونه پدری دخالت تو زندگی مشترکت خیلیه میری خونه خ ...

من که همون اولم جوگیر نبود 

درست میگن ، کلا آدم وقتی ۴دیواری خونه ی خودش هست آسایش بیشتری داره 

من که همون اولم جوگیر نبود درست میگن ، کلا آدم وقتی ۴دیواری خونه ی خودش هست آسایش بیشتری داره

ایشالله خدا به خودتون قدرت و عزت و ثروت بده عزیزم 

ایشالله خدا به خودتون قدرت و عزت و ثروت بده عزیزم

انشالله 

سالها از زندگی ما گذشته ، من نگاهم به زندگی خیلی عوض شده، اوایل اذیت میشدم از اینهمه در ار مسئله ای تنها بودن اما بعدا دنبال پیشرفت شخصی خودم رفتم، اون آدم را نتونستم زیاد تغییر بدم ،اما زورم به خودم رسید 

انشالله سالها از زندگی ما گذشته ، من نگاهم به زندگی خیلی عوض شده، اوایل اذیت میشدم از اینهمه در ار م ...

سخته درکت میکنم ولی راهیه ک تصمیم گرفتی تااخر باهاش ادامه بدی 

سخته درکت میکنم ولی راهیه ک تصمیم گرفتی تااخر باهاش ادامه بدی

زندگی هیچوقت آسون نمیشه،هر بار چالشی رد میشه ، یه مشکل بزرگتر پیش میاد

فقط دیگه تصمیم گرفتم به جای اینکه سختی بهم تحمیل بشه، خودم سختی هام را انتخاب کنم 

جهیزیه گرفته بابام منم بهش کمک کردم چون شاغلم ولی خودش بیشتر گذاشت عقد سالنشو همسرم. گرفت بابام نگرف ...

خب به پدرت بگو عقد وظیفه تو بود اگر انجام میدادی الان دست همسرم باز بود مهمون دعوت کنه همسرت آدم خوبیه مراقب رابطه تون باش اگر مایل بودی عروسی نگیر لباس بپوش برو فرمالیته و عکس و فیلم بگیر بعد برید سفر باهم 

جهاز گرفته بابام ولی منم چند قلم خودم گرفتم ک کمکش کنم داماد طلاهامو گرفته بله برون ریزترین چیزارو ب ...

عروسی نگیر ،شوهرت شاید خوب باشه ولی پس فردا مادرش همش میزنه تو سرت شما هم نمیتونی چیزی جواب بدید چون حق داره

نه تا شماها باشبن مرد سالاری هس عادت دارین توسری خور باشین ترک عادت موجب مرضه

نه مرد سالاری خوبه نه زن سالاری،ولی کار پدر این خانم بیشتر شبیه تیغ زدن هست که پس فردا زبون مادرشوهر و خواهر شوهر که زن هم هستن دراز میشه