همسرم داره با هزینه خودش عزروسی میگیره و طبق بودجه ی محدودش میتونه فقط 110 نفر از فامیلای ما و 20 نفر از فامبلای خودشو دعوت کنه بابام سر اینک کل فامیلای ما قرار نیست تو عروسیمون باشن هرروزمو تلخ کرده خیللی ناراحتم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من هیچوقت زندگی و دنیا را محل آسایش ندیدم، سعی کردم تو زندگیم از خودم و عملکردم راضی باشم ،دنبال حمایت کسی نبودم یعنی نمیتونم که باشم ، وگرنه خب ادم های اطراف من هیچوقت حمایتگر نبودن
الان شما همسرتون همه جوره حمایتت میکنه ، من هیچوقت چه شوهر چه پدر تکیه گاه نبودن
سالها از زندگی ما گذشته ، من نگاهم به زندگی خیلی عوض شده، اوایل اذیت میشدم از اینهمه در ار مسئله ای تنها بودن اما بعدا دنبال پیشرفت شخصی خودم رفتم، اون آدم را نتونستم زیاد تغییر بدم ،اما زورم به خودم رسید
جهیزیه گرفته بابام منم بهش کمک کردم چون شاغلم ولی خودش بیشتر گذاشت عقد سالنشو همسرم. گرفت بابام نگرف ...
خب به پدرت بگو عقد وظیفه تو بود اگر انجام میدادی الان دست همسرم باز بود مهمون دعوت کنه همسرت آدم خوبیه مراقب رابطه تون باش اگر مایل بودی عروسی نگیر لباس بپوش برو فرمالیته و عکس و فیلم بگیر بعد برید سفر باهم