2777
2789
عنوان

با نامزدم رفتیم بیرون بعد🤧🤕🤧

174 بازدید | 13 پست

داشت بهم ابراز علاقه میکرد گفت دورت بگردم خیلی دوست دارم.

منم اومدم بگم منم خیلی دوست دارم«__اسمش__» جانم

گفتم منم دوست دارم علی جانم😶🤕 اول اسمش آ هست نامزدم، اشتباه گفتم.

بیچاره یه لحظه جا خورد،من خودمم جا خوردم😑گفتم چرا میگم علی ببخشید🤦🏻‍♀️.

اصلا یهویی اومد به زبونم،من زیاد کشش ندادم و بی‌تفاوت گذشتم اونم حرفی نزد بنده خدا و به ابراز محبتش ادامه داد😥😂

اما من خیلی حس بدی گرفتم،نکنه فکر بدی کنه🤧هیچ علی در زندگی من جای نداشته😂به جز داداشم که اسمش امیر علیه.

یعنی بد شد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم چند وقته تو دهنم افتاده احمد😅

جالب اینه تو کل خاندانمون احمد نداریم😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

دقیقا ذهن ناخودآگاه چون به برادرت علاقه داری و هول شدی اینجوری جواب دادی

منم یه بار یه اسم کلا داغون تر گفتم تو این همه این اشتباهی اسم شوهر خواهرمو

باز خوبه تو برادرت هست

من نمی‌دونم چرا همچین شد👻👻👻👻

دقیقا ذهن ناخودآگاه چون به برادرت علاقه داری و هول شدی اینجوری جواب دادیمنم یه بار یه اسم کلا داغون ...

البته فکر کنم چون اول اسم هر دوشون حرف.  م.  بود و جلسه دوم دیت این سوتی که نه بوقی😅😅😅😅

رو دادم

دقیقا ذهن ناخودآگاه چون به برادرت علاقه داری و هول شدی اینجوری جواب دادی منم یه بار یه اسم کل ...

وای وای خیلی بد شد

آخه من به داداشم هم نمیگم علی💀🤕 کامل میگم امیرعلی

ناراحت شد فک کنم