2777
2789

انشالله همیشه به مراسم های خوشی برین ولی زمانیکه من مراسم ختمی سرخاکی جایی میرم اصلا دیگه دوس ندارم اون لباسها رو بپوشم به محض اینکه میرسم خونه میندازم لباسشویی چند دور میشورمش دلمم میخواد بندازمشون دور ، نمیدونم این چه اخلاق عجیبیه من دارم مادربزرگمم اینجوریه شما هم اینجوری هستید یا من عجیبم ؟ مثلا دیروز مراسم چهلم یکی از اقوام بود هم سرخاک رفتیم هم خونه شون لباس های خودمو شستم ولی دیدم همسرم خیلی ریلکس دوباره میخواد از همون لباسها استفاده کنه منم ازش گرفتم گفتم چندشم میشه باید شسته شن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم اینجوری هستم . بحر حال خاکه قبرستون به لباس میشینه و قطعا سنگینه . و قطعا انرژی داره . من هم حموم میرم بعدش و کامل لباسارو میشورم . ادم وسواسی هم نیستم . بحر حال به این موضوع حسه بدی دارم . حتی وقتی بیمارستان برم هم همینجورم

من هم اینجوری هستم . بحر حال خاکه قبرستون به لباس میشینه و قطعا سنگینه . و قطعا انرژی داره . من هم ح ...

اره منم همین حسو دارم و میگم حتما باید شسته بشه مثلا اگه یه مجلس شاد برم اینجور نیستم ولی نسبت به جاهایی که انرژی منفی دارن بددلم

اره منم همین حسو دارم و میگم حتما باید شسته بشه مثلا اگه یه مجلس شاد برم اینجور نیستم ولی نسبت به جا ...

این واقعا وسواس بودن نیست . نمیدونم چطور یک سری سررریع پاسخ دادن که وسواسی !

اره دارم خواهر ،اصلا خیلی از اون لباسه بدم میاد دیگه

حالا چرا از لباسات بدت میاد

این مورد غیر طبیعی هست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

این واقعا وسواس بودن نیست . نمیدونم چطور یک سری سررریع پاسخ دادن که وسواسی !

اینکه ی اون لباسو چندبااااار بشووووری و دیگه هم نخوای بپوشی دقیقا وسواسه. وگرنه لباسی ک از مهموتی اومدی خاک نشسته بو عرق گرفته شسته بشه ک مشکلی نیست

parasoo1989@