2777
2789
ممنون عزیزم.باورت میشه گریم گرررف با حرفت .شرمندم خیلی جلوی آقا. 😔😔😔خیلی مهربونه که دست منم گرف

اره خیلی مهربونه قربونش برم 

همه شرمندش هستیم که انقدر بی معرفتیم و لی اون ته همه معرفاتا هست  معلومه دوستت داره ببین اخه خدا گفته هرکس رو بخوایم هدایت می کنیم 

و میدونی که هیچ چیزی  توی این دنیا اتفاقی نیست 

امام زمان مهربونم هرکس کمک بخواد کمکشون میکنه اخه وظیفشون تو دوران غیبت همینه 

ولی گفته کاش شیعیان به اندازه یک لیوان اب  به یاد ما  بودند 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی مهربونه قربونش برم همه شرمندش هستیم که انقدر بی معرفتیم و لی اون ته همه معرفاتا هست معلومه ...

بیین عزیززززم.واقعا دادم اشک میریزم و میخونم .

نمیدونم چرا 😭😭😭دعا کن برام .باشه؟ حرافات میره تو عمیق ترین قسمت قلبم 

من چند روزه نماز رو به صورت جدی شروع کردم😔😔😔تو رو خدا دعا کن ترکش نکنم .

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بیین عزیززززم.واقعا دادم اشک میریزم و میخونم .نمیدونم چرا 😭😭😭دعا کن برام .باشه؟ حرافات میره تو عم ...

قربونت برم من به خاطر دل پاکته 

برای منم دعا کن باشه ؟ اگه بدونی چقدر محتاج دعام  اسمم فاطمه هست معلومه خدا دعوتت کرده سر نمازات منم خیلی خیلی دعا کن

ببین وصل شو به خدا وصل شو به معصومین هرجوری به دلت افتاده میتونی قران بخونی؟ نمیتونی صوت هر سوره ای خواستی مشاری العفاسی بزن گوگل بیار گوش بده انقدر اروم میشی 

دوست داشتی چله زیارت عاشورا یا حدیث کسا معجزه میکنه دلت اروم میکنه 

یه پیشنهاد بدم؟ شب ها قبل از اذان بلند شو دورکعت فقط دورکعت نمار بخون به هر زبونی دوست داری تو بعد ش  با خدا حرف بزن هرچی می خوای بگو عجیب معجزه میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

قربونت برم من به خاطر دل پاکته برای منم دعا کن باشه ؟ اگه بدونی چقدر محتاج دعام اسمم فاطمه هست معلو ...

اگه لایق باشم چشم حتما عزیزم.ایشا...به هر چی که میخوای برسی 🥰حرفات خیلی نفوذ دارن 

برام یخ نشونهدبودی امروز .هم شما هم استارتر❤️‍

قربونت برم من به خاطر دل پاکته برای منم دعا کن باشه ؟ اگه بدونی چقدر محتاج دعام اسمم فاطمه هست معلو ...

خوشبختانه قرآن رو زیاد میخونم 

خوشبختانه قرآن رو زیاد میخونم

خداروشکر عزیزم قران نور و هدایته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه لایق باشم چشم حتما عزیزم.ایشا...به هر چی که میخوای برسی 🥰حرفات خیلی نفوذ دارن برام یخ نشونهدبود ...

هیچ چیز اتفاقی نیست و قطعا یه نشونه بوده عزیزم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای تو گلم💖💖💖💖💖💖💖

خدانکنه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40