2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی بار

چجوری ؟ 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین چه عجیب الان داشتم بهشون فک میکردددم🥲تا اومدم تو سایت تاپیک‌تو بالا بود😭😭😭😭

من دوبار ازش حاجت گرفتم یبارش معجززززززه بود عین فیلما بخددددا.البته فقط دوبار باهاش حرف زدم😔😔الان تازه به خودم اومدم و فهمیدم چقد بی معرفت و احمق بودم یاد امام زمانمون که کمک رسانم نه نبودم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

برای ظهورش یه صلوات بفرستید 

اسی ببین دلی باهاش حرف بزن غیر ممکنه نشنوه میشنوه حتی یکی صلوات براش بفرست به بهترین شکل ممکن جبران میکنه 

خودشون گفتند شیعیان جان ما هستند 

حتی هیچ کاری هم براشون نکنیم برامون دعا می کنند و به خاطر گناهانمون طلب مغفرت از خدا می کنند 

خیلی مهربون هستند 

برای منم دعا کن لطفا 

از ته دلت دعا کن و بدون دست خالی ردت نمی کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین چه عجیب الان داشتم بهشون فک میکردددم🥲تا اومدم تو سایت تاپیک‌تو بالا بود😭😭😭😭من دوبار ازش حا ...

این بهش میگن رزق یعنی امام زمان دوستت داشته این تاپیکو دیدی و حالا از این به بعد می خوای بیشتر یادشون کنی التمایس دعا عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاالان اونجوری که باید متوسل نشدم

دلی بهش وصل شو تا چهل روز فقط بگو سلام امام زمان همین بعد هرچی خواستی بهش بگو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این بهش میگن رزق یعنی امام زمان دوستت داشته این تاپیکو دیدی و حالا از این به بعد می خوای بیشتر یادشو ...

ممنون عزیزم.باورت میشه گریم گرررف با حرفت .شرمندم خیلی جلوی  آقا. 😔😔😔خیلی مهربونه که دست منم گرف

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰