2777
2789

من بگم اول من تا حالا رل نداشتم داشته باشمم هزارتومن پول نمیگیرم ازش بگیرم همون شبش پس میدم ولی یه موضوع که همه حقو به پسره دادن

آخ خودش با اختیار خودش پول داده به دختره

مثل اینکه واس رلت کادو بخری بعد کات کردن بگی کادوهامو پس بده

خب اینم مثل همون کادوعه دیگه نگفته که قرض میدم اگه قرار بود از این اداها در بیاره میذاشت دختره خودش مشکلشو حل میکرد

درسته ادم باید غرور داشته باشه خودش پول رو برگردنه منتی هم سرش نباشه ولی پسره هم پرو هست بنظرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سمت ما نامزدی دختر پس بزنه همه هدایا رو هم پس میفرستهه همهههه 

ایننم دختر بهم زده 

اون داده بود فک میکرد میده به زن ایندش

بعد جالب برام چرا مامانش که گفته اون پسر در حد ما نیست نداشته ۲۰م بده دخترش که دختر واسه ۲۰م گریه نکنه و حالش بد باشه

جالبه برام چرا همیشه باید حق رو به خانمها داد... اون خانم اون لحظه درگیر ضامن و بانک هم بوده شما اونارو نمیبینی اون پسر یه کار از روی انسانیت کرد بهش لطف کرد.... شما یکی لطف و محبت کنه از چاله بکشدت بیرون میزنی زیر گوشش که چرا کمکم کردی!!!! عجیبید والا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

انگار هوس کردی بجای اسی حرف بخوری   خخ

عزیزم این اسمش تیغ زنیه زشته واسه شخصیت خودتون ارزش قایل بشید

وقتی طرف راضی نیست 20میلیون پول حروم تو زندگیتونه

به حلاال و حرام اعتقادی ندارید یعنی؟

چون ایشون وام داشته اون ۲۰میلیون قسطوداده هم ربع سکه اورده ایناخوردن  مگرمیشه بدون شماره تسهیلات ندونی کدوم بانک وشعبه طرف وام گرفته بری بپردازی  استاتراون تایپک دروغ میگفت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کادو هم باید پس داد اصلا کارش درست نیست صحبت صدهزارتومنه مگه پسره بیست میلیون پول یک ماهه کارگر است ...

کادو رو پس میدن اخه !!!

دنگ رستورانم میخواین از اول اشنایی تا روزی ک کات کردین جمع کنین تقسیم بر ۲ کنین !

خدایا شکرت❤️

سمت ما نامزدی دختر پس بزنه همه هدایا رو هم پس میفرستهه همهههه ایننم دختر بهم زده اون داده بود فک میک ...

حالا خودش قبلا گفت پسره هم یه ربع سکه داده بوده مادره برداشت اونم خرج کرد🙄

انگار هوس کردی بجای اسی حرف بخوری خخعزیزم این اسمش تیغ زنیه زشته واسه شخصیت خودتون ارزش قایل بشیدو ...

نه چرا هوس کنم نظرمو گفتم

به گن چه ربطی داره میگم من خودم هزارتومن از کسی عمرم قبول نکردم اگه کردم همون شبش پس دادم

ولی دارم موضوع رو از زاویه منطقی بررسی میکنم

واقعا براتون متاسفم بعضی ها نمی‌دونم چقدر پول درآوردن سخته پول پسر مردم خرج خودتون نکنید واسه خودتون ارزش قایل باشید یکی هم که الکی خرجتون کنه مطمین باشید یه هدفی پشتش هست اون بنده خدا هدف ازدواج داشت میخواست بگه حمایت می‌کنه اون دختر خانوم را