2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکی که طرف ازدوست پسرش پول گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 50 پست
ببین مرده شور ببرتت که میایی با اکانتای فیک فانتزیهای فیکتو به اشتراک میذاری معلومه خودتی نک بت

این روانی بازیا چیه🤣بنظرتون ۶۰۰ تا تاپیک که زدم‌اکانت فیکه؟داش جنبه نداره شرکت نکن‌تو تاپیک ولی دعوا راه ننداز

این خانم یه گدای مطلقه 

این اقا واسه مخ زنی این هزینه رو کرده و اصلا جنتلمن نیست چون خودشو نشون داد

من بودم به هر بدبختی ای بود پولشو جور میکردم و کلا ردش میکردم برای همیشه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بحث پس دادن پول نیست ....بحث سواستفاده کردن بیشتر بنظر میاد ..... پسر فهمیده ازش سواستفاده کردن .و به چشم خواستگار بهش نگاه نکردن .بخاطر این گفته پس بدید....

شما موقعی که با کسی آشنا میشی نمیدونی در حد خانواده ت هست یا نه ؟ قبل از اینکه به خانواده معرفیش کنی شماره حساب بهش میدی برای پرداخت وام ....... بعد چجوری که خانواده دختر مجردش کلی بدهی داره و هیچ تلاشی براش نکردن که پرداخت کنند و گذاشتن غریبه پرداخت کنه ؟ 

قسمت عجیبش برای من این هست که چون سرکار نرفته پول نداشته و کلی بدهی اون موقع مادره کاری نکرده بعد پرداخت وام یادش آمده نظر بده؟